The Tick: První trailer na superhrdinskou parodii

The Tick: První trailer na superhrdinskou parodii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Modrý svalovec s tykadly se představuje.

Parodovat klasické žánry a filmová klišé je už dlouholetou filmovou tradicí a superhrdinské bijáky, dnes pravděpodobně nejpopulárnější typ blockbusterů, rozhodně nejsou touto tradicí nedotknuté. Z hrdinů oblečených v barevných trikotech si ale nedělají legraci pouze diváci, ale často i tvůrci, kteří v branži sami pracují. Loni se například v kinech předvedl Deadpool, letos se o podobný úspěch pokusí The Tick (česky Klíšťák), ale tentokráte v televizní podobě.

Postava obrovitého svalovce s tykadly na hlavě a navlečeného do sytě modré gumy byla vytvořena v roce 1986 spisovatelem Benem Edlundem a od té doby se stala jednou z hlavních tváří parodií komiksů. Je to lékařsky diagnostikovaný blázen, který nemá prakticky žádné počátky (nebo si na ně alespoň nepamatuje), ale oplývá neuvěřitelnou silou a výdrží. A aby na všechno nebyl sám, v boji se zločinem mu ,,pomáhá“ jeho přítel Arthur, který na rozdíl od Ticka žádnými zvláštními schopnostmi nedisponuje.

 Tick si už ozkoušel jak hranou, tak animovanou podobu, a herec Peter Serafinowicz (Strážci Galaxie, Star Wars: Epizoda I) se ho nyní pokusí znovu přivést k životu. Posilu mu budou dělat Griffin Newman jako Arthur a Jackie Earle Haley (Watchmen) v roli hlavního záporáka Terrora. Pilotní díl byl natočený už poměrně dávno a ozkoušen před diváky minulý rok, a reakce byly dostatečně pozitivní, aby si The Tick vysloužil celou řadu, na níž se před nedávnem objevil první trailer. Ten se rozhodně nese v komediálním duchu, a ačkoliv neprezentuje nic vyloženě vtipného ani unikátního, jako nevinná kravinka do pozadí při jiné činnosti, nejspíš nový The Tick poslouží. Pokud ale trailer uchvátil alespoň vás, první sérii můžete očekávat 25.8. tohoto roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu