Confederate: Autoři Hry o Trůny chystají nový seriál

Confederate: Autoři Hry o Trůny chystají nový seriál | Fandíme seriálům
Na HBO se vypravíme do alternativní reality, kde válka severu proti jihu dopadla úplně jinak.

Za seriálovou ságou vedle autora knižní předlohy George R.R. Martina stojí především dvojice showrunnerů David Benioff a D.B. Weiss. Obří sága se ale blíží rychle ke konci a tak si scénáristé vyhlídli svůj nový cíl. Pokud jste v dějepise nespali, tak jste pravděpodobně slyšeli o americké občanské válce. Zjednoduše šlo o konflikt mezi jihem a severem o to, zda má být povoleno otroctví. Jih byl pro a sever proti. Nakonec byl jih poražen a otroctví bylo postupně rušeno. Ale Beniofff s Weissem se rozhodli dějiny představit trochu jinak.

Seriál s názvem Confederate nám ukáže alternativní realitu, kde si jižní státy vytvořili vlastní národ, kde je otroctví stále legální a země je na pokraji třetí občanské války. A stejně jako ve Hře o trůny i tady budeme sledovat několik dějových linek. Příběhy lovců otroků, bojovníků za svobodu, politiků, novinářů nebo samotných nevolníků. Obřích draků nebo bílých chodců se zde asi nedočkáme, ale na stejně chytlavý a zajímavý příběh je tu šance veliká.

Benioff a Weiss budou u projektu působit opět jako showrunners a v budování této neprobádané reality jim budou pomáhat mimo jiných scénáristé Malcolm Spellman (Empire) a Nichelle D. Tramble (The Good Wife). Projekt se připravuje už delší dobu a chvíli to vypadalo, že se vydá na velká plátna, ale díky dobrým zkušenostem scénáristů s HBO tento nápad opustili. Snad nám tedy tvůrci dodají další nezapomenutelnou sérii, která se dokáže svou originalitou vyrovnat i jiným velkým seriálům současnosti.

Zdroje: IMDb, Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu