Halo: Hraný seriál z videoherního světa se pořád chystá

Halo: Hraný seriál z videoherního světa se pořád chystá | Fandíme seriálům
Jeden pokus o hraný seriál už tady byl. Podaři Stevenu Spielbergovi látku lépe zpracovat? 

Pamatuju si to jako včera, když jsem při hraní prvního dílu Halo se zvědavostí vklouzl do brnění Mastera Chiefa a vydal se ve vesmíru objevovat nové světy a bojovat proti mimozemskému nepříteli. Jak jsem tak postupoval videohrou s (tehdy) dechberoucí grafikou a skvělou hratelností, zapsala se tahle FPS střílečka mezi moje nejoblíbenější. Ale nostalgické vzpomínky teď stranou.

Jestli se pohybujete ve filmovém a videoherním světě jako ryba ve vodě, tak určitě neuniklo vaší pozornosti, že se jeden čas připravovala i filmová adaptace, kterou měl produkovat Peter Jackson a režírovat tehdy neznámý Neill Blomkamp. Níže si můžete od Blomkampa přehrát krátkometrážní film. Na úplnou realizaci nikdy nedošlo a Jackson s Blomkampem nám místo toho dali famózní District 9. Popularita značky narůstala s dalšími videoherními díly a pronikla i do knížek a komiksů. Vznikly i animované seriály, hraná web série Halo 4: Forward Unto Dawn a také seriál z produkce Ridleyho Scotta s názvem Halo: Nightfall, který se u fanoušků nezapsal moc dobře.

V roce 2013 se objevila informace, že druhý hraný seriál zaštítí Steven Spielberg a výsledek jsme měli vidět před dvěma lety. Aktuální stav seriálu, který se má vysílat na stanici Showtime, je takový, že se na něm stále pracuje, tvůrci však nechtějí nic uspěchat a plánují vytvořit nejlepší seriál ze světa Halo, jaký si fanoušci zaslouží.

Zdroj: Heroic Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu