The Mastermind: Krimi seriál od Hawleyho a režisérů Avengers: Infinity War

The Mastermind: Krimi seriál od Hawleyho a režisérů Avengers: Infinity War | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Muži stojící za Legion, The Walking Dead a Captain America 2 a 3 spolu pracují na seriálu bez superschopností.

Kriminálky jsou jedny z nejpopulárnějších příběhů, které, ať už vidíte po milionté, nejspíš nikdy nepřestanou bavit. Většina dnešních kriminálních seriálů se ale sestává pouze z případů, které úžasní vyšetřovatelé vyřeší s přehledem během hodinové epizody, a jen málokdy se stává, že narazíme na nějaké krimi, které se opravdu stane fenoménem. Před pár lety se něco podobného povedlo seriálu True Detective, a teď se o stejný úspěch pokusí spojenými silami oceňovaný scénárista Noah Hawley (Fargo, Legion) a režisérské duo Anthony a Joe Russovi, kteří se po režírování seriálu Zpátky do školy proslavili hlavně dvěma posledními filmy s Captainem Americou, a nyní natáčí dva další Avengers filmy.

Jejich společný projekt ponese jméno The Mastermind, a jedná se o příběh inspirovaný skutečnými událostmi, jež si zaznamenával americký autor a zakladatel časopisu Atavist, Evan Ratliff. Adaptovat se budou záznamy z jeho soukromého vyšetřování s názvem The Mastermind, které dohromady dávají příběh zločince Paula Le Roxe. Jedná se o nadaného programátora, který pašoval drogy a zbraně, a působil prakticky po celém světě, například, v Číně, Columbii, Brazílii, i v afrických zemích. V jednom případě měla prý jedna z jeho jachet plná kokainu hodnotu až 120 milionů dolarů.

Seriál hlavní trojici pomůže produkovat také Robert Kirkman, tvůrce The Walking Dead. Jelikož prakticky všichni přítomní mají momentálně svoje závazky (Russovi Avengers 4, Hawley Legion), seriálu se nejspíš v dohledné době nedočkáme. Až se ale jednou objeví na televizních obrazovkách, dáte mu šanci?

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu