Inhumans: Režisérovi se nelíbí trailer, seriál je prý lepší

Inhumans: Režisérovi se nelíbí trailer, seriál je prý lepší | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pokud jste nebyli spokojení s prvním trailerem, nebojte, režisér na tom byl podobně. Koukněte na nové fotky a novou upoutávku.

Inhumans se od prvního traileru ukázali jako vůbec nejkontroverznější projekt, do jakého se zaměstnanci Marvelu kdy pustili. Seriál se s poměrně smíšeným úspěchem snaží dostat fanoušky zpět na svou stranu už od letošního Comic Conu, a my tu pro vás dnes máme další materiály, které se nám všem pokusí pozvednout natěšenost z nynějšího bodu mrazu.

Jako první tu máme zbrusu novou sadu fotek, na kterých zamračeně pózují členové královské rodiny a dvě další vedlejší postavy Auran (Sonya Balmores) a Louise (Ellen Woglom). Z regulérních Inhumanů tu máme Ansona Mounta jako Black Bolta, Ema Ikwuakora v roli Gorgona, potetovaného Karnaka v podání Kena Leunga, jeho bratra Tritona, jehož ztvární Mike Moh a nakonec Serindu Swan jako královnu Inhumans, Medusu. Ta je také středem pozornosti v novém klipu, v němž se ji Iwan Rheon v roli Black Boltova bratra Maximuse pokouší obměkčit a svést.

Jak nejspíš víte, první epizoda seriálu se bude promítat v kinech ve formátu IMAX, v němž byla také natočena. I když si nejsem jistý, kolik lidí se na takovém představení vlastně ukáže, Marvel nově odhalil, že tento sestřih prvního dílu určený pro multikina bude o 9 minut kratší, než ten, který se bude následně o několik týdnů později vysílat veřejně na stanici ABC. Ten se protáhne na 84 minut, IMAX verze má tedy minut pouze 75. Pro mě to spíš přidává další důvod, proč si radši počkat a dát seriálu šanci až doma, než se hnát do řídce rozmístěných kin IMAX. Nebo máte jiný názor?

A když už jsme u důvodů, proč na Inhumans nemá příliš smysl obětovat peníze, na internetu se objevila reakce na první epizodu od serveru Spoilers TV, která seriál rozhodně neprezentuje v dobrém. Podle citace z jejich krátkého zhodnocení byl první díl ,,vyloženě otřesný“. Dialogy jsou prý strašné, choreografie v akčních scénách je na tom podobně, ne-li hůře, v mnoha záběrech bije do očí zelené plátno, a jediné, co to celé mírně zachraňuje, je Lockjaw, který je neodolatelně roztomilý. Jinak se ale jedná prý o vůbec nejhorší marvelovský seriál, i když vezmeme v potaz slabého Iron Fista. Přesto ale musím podotknout, že se stále nejednalo o stoprocentně dokončenou epizodu, ale o pracovní verzi, takže je stále možné, že bude seriál zachráněn.

Tato reakce ale stejně trošku podkopává nohy nedávnému prohlášení, jež učinil režisér Roel Reine ohledně negativních ohlasů, které si první trailer vysloužil. Podle něj s ním on sám nebyl spokojený a nechtěl ho veřejnosti vůbec ukazovat. Počítačoví animátoři v té době ještě zdaleka neměli hotovo a trailer prý špatně prezentoval velký rozměr, který je ze seriálu cítit. Jak ale píše Spoilers TV, mnohé, pokud vůbec nějaké, neduhy této upoutávky se v jimi shlédnutém produktu spravit nepodařilo. Tak snad se jedná pouze o názor jednoho redaktora utvořený na základě nedokončené epizody a Inhumans nás přeci jen dokážou překvapit, i když o tom osobně čím dál více pochybuji...

Zdroje: Deadline, Metro

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Nightmare | 09.08.2017 17:47
Kapitán Mexiko: Jak můžeš říct že druhá řada DD je sračka ?? :D doufám že je to vtip
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu