The Punisher: Seriálu se zřejmě jen tak nedočkáme

The Punisher: Seriálu se zřejmě jen tak nedočkáme | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Po střelecké tragédii v Las Vegas postupují Marvel a Netflix opatrně.

Jak jste jistě slyšeli, 1.10. se v Las Vegas udál tragický incident. Ozbrojený muž zaútočil puškou s automatickou úpravou na tamější hudební festival a připravil o život téměř 60 lidí, přičemž nejméně dalších 500 poranil. Jedná se o největší masakr střelnou zbraní, jaký kdy v novodobém USA proběhl. Ačkoliv tato nešťastná událost nemá s filmovou ani seriálovou tvorbou nějaké přímé spojitosti, Marvel a Netflix ohlásily, že po důkladném rozvážení došly k rozhodnutí. Jejich nejnovější společný projekt, seriál The Punisher, zrušil svůj plánovaný panel na aktuálně probíhajícím newyorkském Comic Conu, kde se měl tento víkend prezentovat, protože by to podle nich bylo nevhodné.

A nyní, několik málo dní po tomto oznámení, se dozvídáme, že Marvel možná nestahuje Punishera pouze z Comic Conu, ale i z jeho plánovaného data premiéry. V nedávné době se objevilo mnoho vodítek k tomu, že Marvel měl v plánu uveřejnit seriál na Netflix absolutně bez varování a jako překvapení. A to možná dokonce už tento víkend. Tuto taktiku prý převzal od vydávání desek slavných zpěváků a muzikantů, kteří svá alba taktéž posílají v posledních letech do prodeje bez jakýchkoliv upozornění. Toto náhlé zveřejnění by navíc pěkně odpovídalo marketingové kampani, jež je tak silně soustředěná na kódované upoutávky a trailery.

Server Newsday ale informuje, že k brzkému uvedení určitě nedojde a Marvel se rozhodl posunout datum premiéry až někam ke konci podzimu, možná i k začátku zimy. Zatím jde o neoficiální informaci, nicméně ze strany Marvelu a Netflixu by rozhodnutí bylo plně pochopitelné, když vezmeme v potaz, jakou postavou Punisher je a že seriál určitě přetéká brutálním vražděním, prováděným pomocí střelných zbraní. O dalším vývoji vás budeme informovat hned, jak se něco nového vyvrbí.

Zdroj: Newsday

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

nedvva | 08.10.2017 19:21
Bože proč? Kvůli jednomu debilovi zase musí trpět většina
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu