Stranger Things: Finální trailer na druhou řadu

Stranger Things: Finální trailer na druhou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Nová upoutávka láká na další výlet do Upside Down.

Už za necelý týden se dočkáme pokračování pravděpodobně největšího seriálového překvapení loňského roku, Stranger Things. Když se tento osmidílný projekt od bratrů Dufferových minulé léto vynořil na Netflixu, okamžitě na sebe strhl pozornost, i když mu nepředcházela žádná výrazná reklamní kampaň, ani velká očekávaní. To se ale nedá říct o druhé řadě. Ta si jako své datum premiéry zvolila předvečer amerického Halloweenu, přibrala další známé herce, prezentovala se na Comic Conu a teď ještě jako další třešničku na dortu byl po excelentním prvním traileru uveřejněn nový, jenž posadil laťku natěšenosti pěkně vysoko.

Nejnovější upoutávka se sice nemůže pochlubit energickým hudebním doprovodem v podobě písničky Thriller od Michaela Jacksona, jakým disponovala ta z Comic Conu, naopak je nyní podkreslena daleko vážnější a atmosférickou skladbou, která se velice podobá původnímu soundtracku přímo ze seriálu. Trailer je také více zaměřený na akci, nenechává moc prostoru k vydechnutí a celkově má alespoň na mě silný dopad. Teď už jen doufejme, že si samotná druhá řada dokáže uchovat tento skvělý feel a povede se minimálně stejně, ne-li více, než ta první. Pod článkem najdete i souhrn všemožných klipů, videí a nových obrázků, které se před premiérou stihly vynořit.

Stranger Things 2 začíná skoro rok po událostech první řady, a to na Halloween v městečku Hawkins v americké Indianě (parta kluků jde samozřejmě převlečená za Ghostbusters). Will se k nim zase přidal poté, co se vrátil z alternativní dimenze Upside-Down. Ale věci se nemají zase tak skvěle, jak by se mohlo zdát, což dokazuje slimák, kterého Will vykašlal na konci minulé řady.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 27.10.2017 12:44
NE, nepodívám se...tuhle lahůdku si nechám jako překvapení
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu