Stranger Things: První trailer na druhou řadu

Stranger Things: První trailer na druhou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Filmové trailery nejsou jediné, které v noci ze soboty na neděli frčely.

Netflix, jako jedna z největších zábavních platforem dneška, měl na Comic Conu v San Diegu prezentací hned několik, a to jak filmové tak seriálové. Jedním z hlavních panelů byl ale rozhodně panel loňského hitu Stranger Things, který se letos o Halloweenu vrací s druhou řadou. Z té jsme zatím viděli pouze třicetisekundový spot na Super Bowlu, dnes v noci jsme se ale konečně dostali i pořádný plnohodnotný trailer. A pokud si vás první řada získala jak svou krásnou atmosférou, tak hromadou odkazů k osmdesátým létům, je upoutávka dělaná přesně pro vás. Celá je sestříhaná a celkově udělaná, aby odrážela klip k písničce Thriller o Michaela Jacksona, která přes trailer také hraje. Upoutávka jako taková je velice pěkně vizuálně i atmosférický zpracovaná a dokáže dokonale navnadit, tak snad doopravdy odráží tu jízdu, která by nás měla čekat 27.10.

Panel jako takový byl plný situací, kdy herci odmítali cokoliv nového o druhé řadě prozradit, spíše se tedy ,,podělili“ o řadu věcí, které nám byli už víceméně jasné, alespoň některé z těch zajímavějších si ale projdeme. Více se mluvilo o nových postavách (které naopak v traileru prakticky nevidíme), David Harbour ale naznačil, jak se bude dál odvíjet příběh jeho postavy šerifa Jima Hoppera. Ten v minulé řadě prošel vývojem z nic nedělajícího hajzlíka až k hrdinovi a teď se spíš snaží všechny nezklamat a tento status si udržet. Prý od něj máme čekat ,,hodně napínavé a sexy věci.“ . Kromě nových monster uvidíme v seriálu i čerstvé lidské záporáky, a oba byli alespoň na chvíli při panelu zmíněni.

Dacre Montgomery (Power Rangers) si zahraje zlého bratra jedné nové postavy. Jmenuje se Billy, a herec prý doufá, že dokázal být vedle všech příšer a jiných dimenzí dostatečně strašidelný. Dozvěděli jsme se také, že postava, kterou hraje Paul Reiser (Whiplash) je doktor Owens, jenž je poslán do Hawkins lab, aby se postaral o všechny záležitosti, které po sobě zanechal Martin Brenner. Jako vtip se na panelu jako divák ukázala i Shannon Purzer, představitelka Barb, a zeptala se, jestli se náhodou neobjeví ve druhé řadě. Režiséři Ross a Matt Dufferovi tyto fanouškovské teorie ale jednou pro vždy vyvrátili a dodali, že Barb bude pomstěna a její postavě se dostane spravedlnosti. Nic jiného už za zmínku příliš nestojí. Nakonec přidáváme ještě novou synopsi.

Píše se rok 1984 a občané města Hawkins v Indianě se ještě vzpamatovávají z hrůz, které u nich způsobil Demogorgon a Hawkins lab. Will Byers byl zachráněn ze světa Upside down, ale větší, ještě hrozivější entita stále ohrožuje všechny, kteří přežili.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu