Arrow: Felicity v hlavní roli ve 4. epizodě

Arrow: Felicity v hlavní roli ve 4. epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
V další epizodě si přijdou na své hlavně milovníci IT.

Oliver je stále bez svého tradičního převleku a využívá toho k znovuobnovení vztahu s Felicity. Mezitím se objevuje Black Siren, která za sebou nechává oběti, jež zdánlivě nemají nic společného. Felicity navštíví Alena, hackerka a bývalá členka Helixu, hackerské organizace, do které Felicity dřív patřila, a které pomohla osvobodit Caydena Jamese vězněného ARGUSem. Ukazuje se, že James je nebezpečný hacker, který chce zničit celý internet a tím i narušit fungování celého světa. Teamu Arrow se ho podaří zastavit, ne však chytit a jeho nebezpečný plán, ve kterém zničení internetu byla pouze kapka v moři, tak pokračuje.

Těžko říct, zda už scenáristé melou z posledního, či se nepoučili z minulých chyb. Čtvrtý díl seriálu Arrow je totiž stejně, jako jeho tři předchůdci, daleko za úrovní skvělé páté řady. Nutno však podotknout, že je zde opět mírné zlepšení oproti epizodě třetí, jelikož se nám rozjíždí nové zápletky. Ty bohužel v celkovém příběhu působí nevýrazně a to hlavně proto, že se jedná o dílčí dějové linky, které po jejich skončení nezanechají žádný velký dopad. Potěší návrat Black siren, jejíž představitelka Katie Cassidy si tento díl vyloženě užívá, a taky známá tvář Michaela Emersona, který ztvárnil nového záporáka Caydena Jamese.

Ve čtvrté epizodě je hlavní postavou Felicity, která byla doposud upozaděná, a není tak příliš okoukaná. Bohužel to není natolik vůdčí a zajímavá postava, aby dokázala v popředí táhnout další díly. Naštěstí jsme dostali příslib v podobě Sladea Wilsona, alias Deathstrokea, v nadcházejících epizodách. I přesto se však Arrow ne a ne vymanit z nálepky průměru, která se ho v šesté řadě drží.

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Michal | 10.11.2017 12:23
No Arrow mal skoncit 5 sériou, lebo posledne dve je to strašne trápenie sa scenáristov
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu