Arrow a The Flash: Maskovaní hrdinové si odkroutili další dva díly

Arrow a The Flash: Maskovaní hrdinové si odkroutili další dva díly | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Co čekalo na Olivera a Barryho v dalších epizodách? A jak se nové řady zatím vyvíjejí?

Arrow

Oliver musí čelit skutečnosti, že se ve zprávách objevila jeho fotka v kostýmu Green Arrowa. Jednání s dotěrnými novináři si však užívá a ochotně veškeré skutečnosti popírá. Do města přijíždí delegace z Markovie, která zde má udělat velké investice, je však unesena Anatoly Knyazevem a Bratvou, která se ve Star City usídlila. Olivera mezitím kvůli jeho záhadné identitě nepříjemně vyšetřuje FBI, i přesto se však musí znova obléct do kostýmu a zachránit markovijskou delegaci. Kromě toho stále řeší vztahy se svým synem Williamem. John je stále po událostech na Lian Yu mimo, musí brát analgetika a Dinah se v tom začíná šťourat víc a víc.

Oproti minulému dílu přichází menší posun. Díl utíká, akčních sekvencí je hodně a tak není moc času řešit všechny ty „vážné“ věci tak moc „vážně“ jako minule. Díl obsahuje několik easter eggů, např. batoh s logem Flashe, který nosí Oliverův syn. Ten největší je však hned na začátku, kdy Oliver zmíní jméno Bruce Waynea, takže víme, že Batman v Arrowverse také existuje. Na vedlejší linku se posunula Felicity a s Curtisem tvoří za monitory počítačů dobrou dvojku. Pořád to není dokonalé, je tu však menší posun oproti začátku a tak doufejme, že uvidíme vzrůstající kvalitu. Hodnocení epizody 6/10

The Flash

Barry je po návratu ze Speedforce opět Barrym. Vtipkuje, opět pracuje jako forenzní analytik pro CCPD a s Iris dál plánují svatbu. Vše však není tak růžové, jak se zdá. Iris stále nemůže Barrymu odpustit, že ji opustil a vznikají kvůli tomu v jejich vztahu menší mezerky. Mezitím se objeví nový padouch Kilg%re, který ovládá technologie pomocí organického viru a vraždí své bývalé spolupracovníky. Do toho řeší Cisco svoje rande s Gypsy, lovkyní lidí ze Země 19 a Joe je ze všeho úplně mimo. Pomalu se nám také odhalují záměry hlavního záporáka série - Thinkera.

Po první uvítací epizodě přináší ta druhá přesně to, co nám bylo slibováno. Hlášky na každém kroku, hodně vtipných situací a kromě toho, jak zneškodnit nového padoucha se neřeší moc vážných věcí. Bohužel jsme zatím neviděli žádné nové postavy, kromě staronové Gypsy, která je skvělá. Cisco je evidentně ve formě a Barry se konečně chová tak, jak by se měl správný bláznivý Flash chovat. Jeho nový oblek taky musím pochválit, vzhledově je na úrovni. Opět je v tom cítit pozitivní nádech první série a oproti první epizodě posun dopředu.

Hodnocení epizody 8/10

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu