Arrowverse: Také Felicity Smoke bude superhrdinkou

Arrowverse: Také Felicity Smoke bude superhrdinkou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Paralelní reality a cestování v čase jsou mocné hračky, které umožňují ukázat ve světě DC seriálů téměř cokoliv.

Pro fanoušky seriálu Arrow přichází novinka ze seriálového světa DC. Postava chytré IT pracovnice Felicity Smoak, kterou hraje herečka Emily Bett Rickards, je nemalým přínosem pro tým Arrowa už od první série. Ale vždy pracovala spíše z pozadí. Nevrhá se do akce se zbytkem týmu, naopak spíše přispívá svými schopnostmi jako počítačový expert. Ale to se už brzy změní. Postava Felicity Smoak se totiž objeví v nadcházející epizodě Legends of Tomorrow.

Tento seriál započal již druhou sérii, a ta se začíná blížit ke konci. V přítomnosti se děj točí kolem hlavních postav, snažících se zastavit Ligu zkázy, která chce přepsat realitu. Nadcházející, předposlední, díl s názvem „Doomworld“ bude odvysílán 30.3. na americké stanici CW.

Tento díl by měl vyprávět o několika vyvolených z hrdinského týmu, kteří jsou nuceni najít cestu ven z temné reality vytvořené Ligou zkázy. Jedním z možná nejočekávanějších důsledků této nové reality je, že by se mohli ukázat nové postavy. A právě jednou z nich by měla být i Felicity Smoak v novém světle.

Ta nasadí svůj fialový oděv s maskou a kapucí inspirovaný komiksy. Její kostým navrhla Maya Mani, která pracovala i pro seriály Arrow a Flash. Výsledný pohled na kostým poté zveřejnil na svém Twitteru producent Marc Guggenheim. Celý je navržený pro svět hrdinů CW a ohlasy jsou v celku pozitivní. Avšak nemalá hrstka fanoušků si stěžuje, že toto nečekané cameo bylo vyzrazeno pár dní před premiérou a že si ho tvůrci nenechali až do televize.

Zatím není stoprocentně jasné, zda tato postava bude kopat za ty dobré nebo bude stát na straně Ligy zkázy, ale já zůstávám optimistou a sázím spíše na to první.

Zdroj: Marc Guggenheim

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Já I. | 27.03.2017 17:09
Je to Legie zkázy, žádná liga.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu