Arrow, Flash, Supergirl, Legends: První upoutávka na cross-over

Arrow, Flash, Supergirl, Legends: První upoutávka na cross-over | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Legends of Tomorrow čeká víc epizod a Arrowa čeká lámání chleba.

Dlouho očekávaný cross-over čtyř DC seriálů už se blíží. Od pondělí 28. 11. postupně uvidíme čtyři epizody Supergirl, Flashe, Arrowa a Legends of Tomorrrow, které budou provázané do jednoho příběhu. Hrdinové se postaví proti mimozemské rase známé jako Dominátoři. Ti se snaží posbírat pozemské meta-lidi, aby si mohli vyrobit svoje vlastní. A hrdinové ze čtyř seriálů se je pokusí zastavit. Dominátoři dovedou ovládat své protivníky pouhou myšlenkou, takže nás čekají souboje hrdinů proti hrdinům. V galerii najdete k epizodě propagační fotky, na konci článku pak první teaser .

Co dalšího zajímavého se děje ve světě DC seriálů? Druhá řada Legends of Tomorrow byla prodloužena o 4 epizody, takže místo třiácti jich bude mít sedmnáct. Seriál má sice horší sledovanost než Arrow, The Flash nebo Supergirl, ale pořád si vede lépe než většina ostatních seriálů CW, takže v něj stanice vkládá další důvěru.

Stephen Amell se potom rozpovídal o tom, co čeká Arrowa do budoucnosti. Souhlasí s těmi, kteří kritizují čtvrtou řadu. A pokud chce seriál přežít, musí se polepšit. Chce to zapomenout na magii a vrátit se k tomu, co Arrow umí nejlépe, tedy k příběhům o hrdinech z ulice, kteří si musí vystačit se svými svaly a rozumem. Pokud se podaří seriál vybalancovat, bude na obrazovkách ještě dlouhá léta. Pokud ne, tak by se klidně mohlo stát, že aktuální sezona bude poslední.

Zdroje: EW I, II, III, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Pravdoláskař | 15.11.2016 04:16
Jo, na to bych zapomněl, Superman s Deanem Cainem a Teri Hatcher. No, to mě popravdě nikdy nebavilo, mnohem lepší byl Superboy, pro někoho možná odpad, pro mě nejlepší seriálovej supes, i když dneska bych už na to nekoukal…. To byly zlatý novácký časy.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu