Legends of Tomorrow: Zombies, samurajové a cestování v čase

Legends of Tomorrow: Zombies, samurajové a cestování v čase | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
K hrdinům se připojí ještě superhrdinský tým Justice Society of America a pustí se do boje proti Legion of Doom.

Po letní pauze se na obrazovky vrací ještě jeden superhrdinský seriál stanice CW Legends of Tomorrow. Na konci první řady porazil tým nesmrtelného Vandala Savage a odhalil zkorumpované Time Mastery, kteří s ním celou dobu spolupracovali. Tým je ale v troskách. Captain Cold (Wentworth Miller), Hawkman (Falk Hentschel) a Hawkgirl (Ciara Renée) jsou pryč a ostatní Legendy jsou roztroušené napříč časem. Přijde na to doktor historie Nate Heywood (Nick Zano), který s pomocí Arrowa (Stephen Amell) všechny hrdiny opět najde, sám zjistí že po svém předkovi zdědil nadpřirozené schopnosti a stává se z něj hrdina Citizen Steel.

Nový člen týmu doplňuje ty stávající, kterými jsou Ray Palmer (Brandon Routh) alias Atom, zabijačka Sara Lance (Caity Lotz) alias White Canary, profesor Martin Stein (Victor Garber) a Jefferson “Jax” Jackson (Franz Drameh) jako Firestorm a kriminálník Mick Rory (Dominic Purcell) jako Heat Wave. Showrunneři nás ujišťují, že druhá sezona nebude tak svázaná pravidly jako ta první a bude ještě zábavnější, nicméně po porážce Time Masterů je právě na Legendách, aby dohlížely na jakékoliv nesrovnalosti v historii. Nad osudem dosavadního kapitána Ripa Huntera (Arthur Darvill) visí otazník, a tak se snaží posádce velet Stein. Ve skutečnosti však rozkazy vydává Sara.

První cesta Legendy zavede do roku 1942, kde mají zachránit Alberta Einsteina před únosem Nacisty. Tahle změna dějin by totiž znamenala vyhlazení New Yorku atomovou pumou a německé vítězství ve válce. V minulosti Legendy potkávají další výrazné postavy druhé řady – Justice Society of America (předchůdce Justice League). Superhrdinský tým, jehož členy jsou: Rex Tyler (Patrick J. Adams) alias Hourman, Courtney Whitmore (Sarah Grey) alias Stargirl, Todd Rice (Dan Payne) alias Obsidian, Nateův dědeček Hank Heywood (Matthew MacCaull) alias Commander Steel, Dr. Mid-Nite (Kwesi Ameyaw) a Amaya Jiwe (Maisie Richardson-Sellesrs) jako Vixen.

Vixen se zařadí přímo mezi hlavní hrdiny, přidá se tedy mezi Legendy. Nejedná se však o stejnou verzi, jaká se objevuje v animovaném seriálu Vixen a v hrané podobě jsme ji mohli potkat v Arrowovi – je to jiná postava. Také Obsidian se objeví v několika verzích, jako staršího jej bude hrát Lance Henriksen. Znovu se objeví také Jonah Hex (Johnathon Schaech) a hlavními záporáky seriálu bude tým padouchů Legion of Doom. Jeho členy jsou mladší verze Damiena Darhka (Neal McDonough) a Reverse-Flash (Matt Letscher), kteří jsou nově obsazeni jako ústřední postavy Legends of Tomorrow. Doplňují je Malcolm Merlyn (John Barrowman) a Leonard Snart alias Captain Cold (Wentworth Miller). Představitelé obou dvou mají speciální smlouvu s CW, kdy se můžou jako hlavní postavy objevovat ve všech komiksových seriálech stanice.

Zní to dostatečně bláznivě, tak snad se druhé řadě podaří všechny ty bláznivé předpoklady dostatečně vyždímat. Přikládáme upoutávky a fotky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu