Black Lightning: Autor Arrowa a Flashe chystá další seriál

Black Lightning: Autor Arrowa a Flashe chystá další seriál | Fandíme seriálům
Superhrdina nabitý elektřinou bude dělat společnost Gothamu a Luciferovi.

Greg Berlanti, který má na svědomí Arrowa, Flashe Supergirl, Legends of Tomorrow a chystané Riverdale, připraví další superhrdinský seriál. Bude se jmenovat Black Lightning a jeho hrdinou bude Jefferson Pierce. Učitel a bývalý atlet se zločinem přestal bojovat už před lety, ale okolnosti jej znovu donutí nasadit masku, když místní gang zláká do svých řad vzorného studenta a jeho dcera začne být posedlá spravedlností.

Seriál je inspirovaný stejnojmenným komiksem, který začal vycházet v roce 1977 a jednalo se tehdy o jednoho z prvních černošských superhrdinů. Komiksový Jefferson Pierce, alias bojovník se zločinem Black Lightning, měl hned dvě dcery, které obě následovaly jeho příkladu. Z Anissy se stala Thunder, členka skupiny Outsiders, a z Jennife se stala Lightning, členka Justice Society of America. V komiksech je Black Lightning ve špičkové formě, má vynikající reflexy, nadlidskou rychlost, mnoha různými způsoby ovládá elektřinu, dokáže vysílat její výboje, vytvářet silová pole a dokonce s pomocí elektřiny létá. Autory původního komiksu jsou Tony Isabella a Trevor Von Eeden.

Seriál byl vyvíjený déle než rok, aby jej autoři dotáhli k dokonalosti, než jej nabídnou televizním stanicím. Nakonec to vypadá, že by seriál měl skončit na stanici Fox, kde se podle komiksů ze stáje DC vysílají už Gotham a Lucifer. Prozatím bylo odsouhlaseno natočení pilotní epizody, podle které se rozhodne, zda vzniknou i další díly.

Berlanti projekt zaštítil pouze jako producent, pilotní epizodu píší jeho partneři Mara Brock Akil a její manžel Salim Akil, kteří stojí za seriály The Game nebo Being Mary Jane. V přiloženém videu se můžete na Black Lightninga podívat prozatím alespoň v animované podobě.

Zdroje: Deadline, THR

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu