Son of Zorn: Animovaný "Conan" žije v hraném lidském světě

Son of Zorn: Animovaný "Conan" žije v hraném lidském světě | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Tvůrci Lego příběhu či Posledního muže na Zemi produkují fantasy variaci na Falešnou hru s králíkem Rogerem.

Krom seriálové verze Smrtonostné zbraně a psychothrilleru o vymítačích ďábla The Exorcist nabídne americká stanice FOX letos v září ještě jednu novinku. Troufám si tvrdit, že tu nejzajímavější. Jedná se o komediální seriál Son of Zorn, který hned na první pohled zaujme dnes již netradičním prvkem kombinace klasicky hraného seriálu a ručně malované animace hlavní postavy, tedy Zorna.

Zorn (Jason Sudeikis) se po deseti letech strávených válčením na fantasy ostrově Zephyria vrací domů do Orange County, aby obnovil vztah se svou bývalou ženou a synem. Hned po příjezdu ale na našeho válečníka čeká nepříjemné překvapení v podobě Craiga (Tim Meadows) - nového snoubence Zornovy bývalé manželky Edie (Cheryl Hines). Nyní tedy na Ochránce Zephyrie čeká zbrusu nový úkol. Musí  se přizpůsobit místnímu životu. Najít si práci, obnovit vztah se synem Alanem (Johny Pemberton) a znovu dobýt srdce své milované Edie. Na první pohled nic neobvyklého, ale to byste nesměli být Zorn, Dobyvatel kmenů Agonu, který popíjel krev padlých nepřátel z lebek jejich vlastních ratolestí.

Za Son of Zorn stojí tvůrci Reed Agnew a Eli Journe, kteří v minulosti společně napsali a produkovali několik epizod dnes již ukončeného seriálu Wilfred, kde se objevil Elijah Wood v roli deprimovaného mladíka, který dokáže vidět sousedovic psa jako lidskou bytost v kostýmu. V producentských křeslech se uvelebili Phil Lord a Christopher Miller, kteří si v posledních letech odrežírovali hned několik povedených komedií. Za zmínku určitě stojí 21 a 22 Jump Street nebo animovaný LEGO příběh. Zornovi pak propůjčil svůj hlas Jason Sudeikis, jehož  můžeme znát jako bratra Tandyho z druhé sezóny The Last Man on Earth, což je seriál, za kterým stojí také Lord a Miller. Mezi další zajímavá jména jistě patří Cheryl Hines (Edie), známá díky seriálu Curb Your Enthusiasm z produkce HBO či Tim Meadows (Craig) neboli ředitel Duvall z filmu Protivný sprostý holky.

Parodování klasických hrdinských fantasy z osmdesátek nemusí být ten pravý šálek kávy pro každého, ale pokud ještě dnes občas oprášíte Arnieho a jeho legendárního Barbara Conana, případně pokud ve svém guilty pleasure šuplíku máte pilotní díl nikdy nedokončeného animovaného seriálu Korgoth of Barbaria, tak byste si neměli nechat Son of Zorn ujít. Papírové předpoklady a zatím vypuštěná videa ukazují, že by to celé mohlo velmi dobře fungovat. První část tajenky se odkryje již zítra (11.9.), kdy bude zveřejněno exkluzivní preview první epizody. Následně by pak měl být seriál vysílán každou neděli počínaje 25. zářím. Pro první sezónu je naplánováno sedm epizod.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu