Supernatural to chce dotáhnout na 300 epizod

Supernatural to chce dotáhnout na 300 epizod | Fandíme seriálům
Nejstarší seriál stanice CW chce s vybíjením démonů pokračovat ještě hodně dlouhou dobu.

Supernatural, kdo by ho neznal. Seriál o bratrech Winchesterových (Jensen Ackles a Jared Padalecki), kteří loví démony, duchy a další nadpřirozenou havěť, je na televizních obrazovkách už od roku 2005. Jde o nejdelší seriál stanice CW (začal ještě před jejím vznikem) a čeká jej už 12. sezona. Herci a tvůrci však míří ještě dál. Líbí se jim meta 300. Třísté epizody dosáhnou během 14. sezony a kdo ví, možná to bude jen hezký milník, možná krásné zakončení celého seriálu. Filmaři by rozhodně chtěli, aby měl seriál nějaké pořádné vyvrcholení a nikdy se mu nestalo, že jej stanice jednou prostě mlčky zruší. Padalecki pak dodal, že by společně s Acklesem byli docela zklamaní, kdyby té třístovky nakonec nedosáhli. A naopak, jestli se k ní skutečně dohrabou, tak to možná bude ten nejvyšší čas skončit. Šéf CW Mark Pedowitz nadále prohlašuje, že dokud se budou diváci dívat a oba dva ústřední představitelé budou o svoje role stát, seriál bude pokračovat. 

12. série začíná v Americe 13.10. a malou perličkou je, že Lucifera si v ní zahraje muzikant Rick Springfield. Přikládáme krátkou upoutávku. Dolů do komentářů dejte vědět, jestli jste někdy seriál sledovali, popřípadě, jestli jste s ním vydrželi dodnes a jestli to stojí za to.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

dannula | 11.09.2016 18:35
Tento seriál miluju, začala jsem ho sledovat před šesti lety a shlédla jsem celý už aspoň 5x. Vydržím s ním klidně ještě deset let, jenom jestli to vydrží kluci!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu