The Flash: Nová řada přisviští už zítra

The Flash: Nová řada přisviští už zítra | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Nalaďte se na zítřejší premiéru seriálového Flashe. Aneb co třetí řada přinese, nejnovější upoutávky a fotky.

Už zítra nad ránem středoevropského času se můžeme těšit na novou epizodu The Flashe, nejzábavnějšího DC seriálu, který momentálně běží. Flash měl vždycky tu výhodu, že se nebral moc vážně a opravdu s velkou chutí si užívá komiksové výstřelky, jako jsou Flashova pseudověda, komičtí záporáci nebo cestování v čase. Druhá řada v závěru sice byla maličko temnější, ale nemáme se bát, třetí řada se chce vrátit k veselému duchu řady první.

Ale chvilku by to mohlo trvat. Cestování v čase s sebou totiž nese nepříjemné následky. Třetí řada začne asi tři měsíce po tom, co se Barry (Grant Gustin) vrátil v čase, zachránil svoji matku a změnil tak celý svůj osud. Má opět kompletní rodinu, ale některé jiné věci se změnily k horšímu. A tím nejmenším problémem je, že musí sdílet kancelář s nepříjemným Julianem Dornem (Tom Felton alias Draco Malfoy z Harryho Pottera), kterého policejní oddělení najalo jako svého laboranta, když Barry nebyl k ruce.

Daleko hůř je na tom Barryho širší rodina, jeho rodina ze S.T.A.R. labs. Iris (Candice Patton) a Joe (Jesse L. Martin) spolu nemají tak blízko, jak bývá zvykem, Wally (Keiynan Lonsdale) nasazuje život jako Kid Flash a z Cisca je zahořklý milionář. A nejspíš se schyluje k ještě horším věcem, protože jak poznamená v jedné z přiložených ukázek Reverse-Flash (Matt Letscher) – Barry ještě brzy bude prosit, aby mu zabil matku a vrátil vše do starých kolejí. Z paralelní reality se brzy do té hlavní opět vrátíme, ale bude to mít trvalé následky, které seriál ovlivní navždy, aby bylo jasné, že každou prohru nejde vyřešit cestováním v čase a některé věci jsou prostě neměnné.

Kromě paralelní časové kontinuity nás čekají i paralelní světy. Z Earth 2 se opět vrací její verze Wellse (Tom Cavanagh), i když to vypadá, že bychom mohli potkat i Wellsovu další variantu. Wells s sebou přináší zprávu, že také z Jesse (Violett Beane) je teď speedster, Jesse Quick. A speedsterů bude samozřejmě víc. O záporácích (rychlého i pomalého ražení) jsme více mluvili ve starším článku, ale vrátí se také Jay Garrick (John Wesley Shipp), Flash z Earth 2. Toho si ostatně můžete prohlédnout dole v galerii, společně s řadou dalších fotek, a na zítřejší premiéru vás jistě navnadí i zveřejněné upoutávky a zábavné video se Supergrirl a dalšími hrdiny v tzv. Fightclubu:

Zdroje: Variety, EW, EW II, EW III, ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu