Invasion: Velký crossover seriálů z Arrowverse v nabušeném traileru

Invasion: Velký crossover seriálů z Arrowverse v nabušeném traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 35 obrázků
Seznamte se s největším crossoverem v dějinách televize, koukněte na trailery, plakáty a fotky.

Tak už je to za rohem. Příští týden napříč seriály Supergirl, The Flash, Arrow a Legends of Tomorrow bude probíhat jedna propojující dějová linka a postavy budou přebíhat ze seriálu do seriálu. Jaká hrozba hrdiny spojí? Mimozemšťané zvaní The Dominators (Dominátoři) se rozhodnou vyhladit pozemské metalidi dřív, než by se pro ně stačili stát nebezpečnými. Čeká nás cestování napříč dimenzemi a časem a Arrow navíc přinese jubilejní 100. epizodu, ve které se podíváme, jak by to vypadalo, kdyby Oliver nikdy nenastoupil na otcovu jachtu.

V playlistu najdete řadu upoutávek, v galerii fotky a plakáty. Následují oficiální synopse jednotlivých epizod:

Supergirl: Eliza (Helen Slater) přijíždí do města oslavit s dcerami Díkůvzdání. Alex (Chyler Leigh) chce odhalit matce svoji orientaci, zatímco Kara je překvapená, když Eliza nadhodí, že by k ní Mon-El (Chris Wood) mohl něco cítit. Winn (Jeremy Jordan) a James (Mehcad Brooks) zvažují, že by Kaře prozradili pravdu o Guardianovi. Když CADMUS vypustí virus, který má zabít všechny mimozemšťany v dosahu, vyhledá Kara pomoc nečekaného spojence – Leny Luthor (Katie Mcrath). Když Barry Allen (Grant Gustin) a Cisco Ramon (Carlos Valdes) požádají Karu o pomoc s mimozemšťany, kteří zahájili invazi na jejich Zemi, začíná epický superhrdinský crossover.

The Flash: Když mimozemšťané zvaní Dominátoři zaútočí na Central City, Barry spěchá do Star City, aby požádal Green Arrowa (Stephen Amell) o pomoc. Když si uvědomí, že bitva proti Dominátorům je větší, než se domnívali, vyhledají tým Legends of Tomorrow a Bary společně s Ciscem otevřou trhlinu, aby přivedli tajnou zbraň – Supergirl. Jakmile jsou všichni super kamarádi pohromadě, vymyslí plán útoku. Když je však odhaleno šokující tajemství spojené s Flashpointem, najednou nikdo neví, komu může věřit. Wally (Keiynan Lonsdale) se mezitím chce zapojit do boje proti mimozemštanům, ale Iris (Candice Patton) jej přesvědčuje, že ještě není připravený.

Arrow: Oliver se probudí v životě, ve kterém nikdy nenastoupil na loď The Queen’s Gambit. Robert (Jamey Sheridan) a Moira Queenovi (Susanna Thompson) jsou živí a zdraví. Laurel (Katie Cassidy) je jeho milující snoubenkou a svatba se blíží. Všechno působí dokonale, ale Oliver si začne všímat drobných nesrovnalostí, které ho přinutí o nové realitě pochybovat. Felicity (Emily Bett Rickards) a rekruti se mezitím s pomocí Flash a Supergirl snaží vypořádat s novou hrozbou.

Legends of Tomorrow: Po tom, co odhalí plány, které mají Dominátoři se světem, musejí Legendy spolupracovat s Flashem, Supergirl a Green Arrowem a zabít je jednou pro vždy. Stein (Victor Garber) s pomocí ostatních přijde na to, jak Dominátory zničit, ale rozptýlí jej odchylka, kterou vytvořil v roce 1987. Dále hrají Brandon Routh, Franz Drameh, Dominic Purcell, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano a Caity Lotz.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Fimi | 28.11.2016 21:48
na druhou stranu Invaze nevypadá špatně, ale potom se ta ukázka zvrtla v klasickou CW, takže asi ne, já toho herce co hraje Arrowa nemůžu ani cejtit
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu