The Umbrella Academy: komiksovka s Ellen Page v čele

The Umbrella Academy: komiksovka s Ellen Page v čele | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix zahájil produkci dalšího seriálu dle komiksové předlohy.

Chystaný seriál The Umbrella Academy bude založen na stejnojmenné komiksové předloze od Gerarda Waye a předpokládaná premiéra je určena na druhou polovinu roku 2018 na streamovací službě Netflix. Příběh sleduje odcizené členy jedné dysfunkční rodiny superhrdinů, známých jako The Umbrella Academy. Rodinu tvoří postavy Luther, Diego, Alison, Vanya a Číslo pět, kteří společně vyšetřují mysteriózní vraždu svého otce. Rodina se tím otřásá v základech, díky postupnému odcizování členů rodiny kvůli odlišným schopnostem a různorodým povahám.

Prvním a prozatím jediným zvučným jménem v obsazení je herečka Ellen Page (X-Men: Budoucí minulost, Juno, Hráči se smrtí). Ta se ujme role Vanyi, černé ovce problematické rodiny. Vania totiž jako jediná z adoptovaných dětí Reginalda Hargreevese nemá žádné nadpřirozené schopnosti. Její osobnost je popisována jako tichá, nejistá hrdinka, která se jen snaží ve svém životě najít smysl. Z předchozích rolí Ellen Page můžeme s klidem usuzovat, že právě takováto postava ji padne jak ulitá.

Další herecká jména ještě oznámena nebyla. Výkonným producentem a strůjcem celého projektu je Steve Blackman, který produkoval seriál Fargo nebo x-menovský Legion. Scénář má na starosti Jeremy Slater (The Exorcist, Death Note). Výkonným producentem projektu je i otec komiksové předlohy Grarard Way. Krom informace o 10 hodinových epizodách a premiéry někdy v příštím roce zatím nic dalšího uveřejněno nebylo. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat. 

 

 

 

 

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 18.12.2017 22:15
tak na toto se těším asi nejvíc...absolutně akční masáž...navíc i komiksově u nás vyjde příští rok
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu