Temný případ: Obsazení se rozrostlo o další jméno

Temný případ: Obsazení se rozrostlo o další jméno | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Třetí řada se opatrně sune svou realizací. Známe střípky příběhu, jména lidí za kamerami a novou hereckou posilu stojící před nimi.

Značka Temný případ (True Detective) si po druhé řadě nemohla dvakrát vyskakovat a nad tou třetí visel dlouho otazník. Během tohoto roku ale začalo vše mluvit ve prospěch pokračování a následovaly zprávy o tom, že jedna z hlavních rolí by měla připadnout oscarovému Mahershalovi Alimu (Moonlight). To se následně potvrdilo. No a v posledních dnech seznam účinkujících rozšířila Carmen Ejogo (Vetřelec: Covenant, Fantastická zvířata a kde je najít). Dostala roli Amelie Reardon, učitelky se spojitostí ke dvěma zmizelým dětem z roku 1980. Zatím není známé, jestli jde o roli po Mahershalově boku – ztvární detektiva Wayna Hayse, pátrajícího právě po ztracených dětech – nebo bude podezřelá, nebo jenom jedna z mnohých stop v pátrání.

Ze starších zpráv pak pomrkávají spekulace ohledně návratu Matthewa McConaugheyho v jeho roli z první řady. Není absolutně nic potvrzené, víme jen o jeho vůli přispět svou troškou do mlýna. Víme taky o jeho rozhovoru s Nicem Pizzolattem, autorem seriálu a jedním z režisérů třetí řady, že pokud by to mělo v příběhu dobré opodstatnění, mohlo by k jeho účasti opravdu dojít. Podle novějších informací k tomu může být minimálně prostor. Zločiny, které bude odkrývat třetí řada, se totiž budou točit kolem oblasti Ozark v Arkansasu, což je (na americké poměry) dojezdová vzdálenost od louisianského dějiště událostí z první řady.

Scénář třetí série vyšel rovněž z Pizzolattovi hlavy, jen ke čtvrté epizodě si na pomoc přizval Davida Milche (Deadwood). Než kompetentní seriál v HBO konečně odsouhlasili, musely jim být dokonce předestřeny dvě verze scénáře. Příběh, který divákům připravili, pojednává o děsivém zločinu v srdci ozarkské oblasti, který se táhne napříč dekádami a odehrává se ve třech oddělených časových rovinách. Zatím nevíme, zda na to bude detektiv Heys (Ali) sám, nebo dostane kolegu. Režii je nápomocný Jeremy Saulnier (Zelená místnost, Blue Ruin) a mezi producenty jsou zapsáni Cary Fukunaga (režisér první řady), Matthew McConaugey, Woody Harrelson a své povinnosti si zastanou i Steve Golin, Richard Brown a Scott Stephens, producenti dosavadních sérií. Plánované uvedení je zatím neznámé, stejně tak samotný začátek filmování.

Zdroje: DigitalSpy, ScreenRant, TVLine, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu