The Chilling Adventures of Sabrina: Sabrina po novém, od Netflixu

The Chilling Adventures of Sabrina: Sabrina po novém, od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pamatujete nenáročný seriál o mladé čarodějce, okupující obrazovky dvacet let zpátky? Tak ten bych v tomto případě opravdu neočekával.

Všechno dění má počátek v dobře přijatém seriálu Riverdale, vycházejícím ze sešitů Archie comics. O tomto zajímavém projektu jsme vás ostatně již párkrát informovali. Televizní podobu mu vdechla stanice CW a bezstarostně se žene druhou sérií. Do černého trefil koupou vysílacích práv i Netflix. Když pak v CW přišel nápad přivést na obrazovku další populární postavu vydavatelství, začali se míchat karty. Spin-off seriál měl běžet vedle mysteriózního pořadu Riverdale, a měl adaptovat komiks The Chilling Adventures of Sabrina a dát divákům postavu známou jako Sabrina the Teenage Witch. S ní jsme se nejspíš všichni, jako Sabrinou, mladou čarodějnicí, setkali v rodinném seriálu, ve kterém ji zastínil i mluvící kocour s pohyby přejeté kočky.

Každopádně, před pár měsíci, když CW Sabrinu vybralo k rozšíření světa Riverdale, poskytl mu zázemí Netflix a zájem se setkal s kladnou odezvou. Sabrininu televizní reputaci plánuje napravit temnou, dramatickou, hororovou podívanou. V dvaceti zatím objednaných epizodách sebou přinese čarodějnictví, magii a okultismus. Epizody mají mít hodinu a přijdou již v sezoně 2018/2019. Chválenou předlohu, The Chilling Adventures of Sabrina, napsal Roberto Aguirre-Sacasa a ilustroval Robert Hack. Spolu působivě zachytili Sabrinin okultní původ a boj při srovnávání se se svou napůl lidskou a napůl čarodějnickou osobností. Seriál napíše osoba nejpovolanější, zmíněný autor předlohy. Ten je zároveň showrunnerem Riverdalu a tvůrčím ředitelem dané komiksové stáje.

Seriál je nadále zamýšlen jako doprovod pro Riverdale a můžeme se dohadovat, jestli si budou navzájem půjčovat postavy, či jiné reálie k provázání obou projektů. Obsazení ještě specifikováno nebylo, ale volbu hlavní hrdinky je zajímavé sledovat. CW a Warneři prý adeptky mají a na veřejnost se proslechly následující jména: Julia Rehwald, Adelina Hudson, Bekka Walker, Ariel Kaplan, Charlie Torr, Maggie McKenna. Pokud vám nic neříkají, nic se neděje. Polovina z mladých dívek na vůbec první roli teprve čeká. Seznam je v této chvíli u komise Netflixu a protože se má prý točit od února, rozhodnutí padne co nevidět. Režie se zhostí Lee Toland Krieger (Věčně mladá). Do produkce se zapojily společnosti Warner Bros. a Berlanti Productions, se zkušenostmi z komiksových seriálů Arrow, The Flash, Super Girl, Titans a dalších. Netflix prý na seriálu nehodlá šetřit, tak co myslíte, bude Sabrinin reparát stát za to? (Video přikládáme, kdybyste náhodou s odpovědí váhali.)

Zdroje: ArchieComics, OmegaUnderground, TheHollywoodReporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu