One Strange Rock: Objevte jedinečnou křehkost Země

One Strange Rock: Objevte jedinečnou křehkost Země | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Stanice National Geographic nachystala další speciální seriálovou řadu, ve které pro šíření poznání spojil síly Will Smith a Darren Aronofsky. Koukněte na teaser.

Po minulé cestě na Mars, nás bude NatGeo, pod hlavičkou svých „globálních eventů,“ provázet po místech blízkých nám všem. Po Zemi. Výsledek sta týdnů filmování ze Země i (za pomoci kosmonautů z ISS) z vesmíru, vypustí prostřednictvím svých kanálů po celé planetě. Uvidíme věci a místa doposud nespatřené, snímané mikrem, makrem a všemi dostupnými prostředky, aby se kamery dostaly do míst, kde nikdy nebyly. To vše v podobě, nad kterou bděl z producentské a režisérské pozice Darren Aronofsky (matka!, Černá labuť, Requiem za sen) a která nese příznačný název One Strange Rock. Výletem po Zemi dosud neviděné, bude provázet Will Smith. Na Oscara nominované muže doplňuje zkušená producentka,  Jane Root, prostřednictvím své společnosti Nutopia.

Již před zahájením produkce se nechala slyšet Courteney Monroe, výkonná ředitelka National Geographic Global Networks: „Chystáme se přenést diváky do neuvěřitelného a vzrušujícího vizuálního dobrodružství, které udiví a překvapí.“ Svůj dovětek k projektu adresoval i Aronofsky: „One Strange Rock ukazuje, jak spletitý, jak prolínavý a křehký, je život na Zemi, jak ho známe a jak ojedinělý může v kosmu být. O to víc si ceníme, jak byl rozvoj života na této planetě velkolepý, nejspíš bychom se měli stát oduševnělými dozorci domova a udržovat jej.“ No a ke zlanaření Willa Smithe ve svém nedávném prohlášení režisér nešetřil nadšením a popsal své vzrušení z toho, že mají na palubě tak charismatického člověka.  

National Geographic své věrné diváky nemusí lákat množstvím superlativ, protože přírodovědný materiál, lidské působení na planetě a zapojení největších kapacit ze svých oborů do rozsáhlých reportáží, patří tradičně k doménám projektů, zastřešených touto vědeckou společností. Krátký teser pak ve svých ostře prostříhaných záběrech dobře vystihuje podstatu dokumentu jako díla, které shrnuje celistvost a úzkou provázanost všech procesů, odehrávajících se v nás i v širokém okolí. První epizoda bude odvysílána v březnu roku 2018.

Zdroje: ComicBookMovie, TheHollywoodReporter, Twitter  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu