Krypton: Datum premiéry a nová synopse

Krypton: Datum premiéry a nová synopse | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Supermanův prequel uvidíme již tento březen.

Poměrně v tichosti se chystá seriál Krypton. Děj se bude odehrávat na domovské planetě Supermana Kryptonu, a měl by být zasazen do doby před narozením Kal Ela. Seriál bude vysílat stanice Syfy a nyní bylo oznámeno, že vše začne již letos v březnu, přesné datum však neznáme. K filmu byla vydána také nová oficiální synopse, která zní takto:

„Zasazeno dvě generace před destrukcí domovské planety Supermana, seriál Krypton sleduje Sag-Ela (Cameron Cuffe), dědečka legendárního Muže z oceli - jehož dům Elů byl zostuzen a odstrčen na kraj společnosti. Zmatek ve vedení Kryptonu vede Sag-El k setkání s cestovatelem časem Adamem Strangem (Shaun Sipos), který ho varuje, že mu nezbývá mnoho času, aby zachránil svůj milovaný svět před chaosem. V boji o čest a jméno své rodiny je Sag-El konfrontován konfliktem mezi životem a smrtí - zachránit svoji planetu, nebo ji nechat padnout a zničit v rámci osudu, který čeká jeho vnuka.“

Již z dřívějších zpráv víme, že hlavním záporákem bude Brainiac, kterého si zahraje Blake Ritson. Ten je v komiksech zodpovědný za zkázu Kryptonu, budeme tak zvědaví, jak se autoři s tímto poperou. Uvidíme také konflikt mezi domem Elů, který zastupuje vědu a pokrok, a domem Zodů, který je naopak zástupcem vojenských záležitostí. Mezi tím vším uvidíme milostný příběh mezi Sag-Elem a Lytou Zod (Georgina Campbell). Dále uvidíme např. Iana McElhinneyho v roli Val-Ela.

Seriál by měl více odhalit a ukázat Kryptonskou kulturu, na druhou stranu uvidíme příběh cestování v čase, ve kterém se budou snažit Supermanovi nepřátelé vymazat ho z historie. 

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu