Krypton: Brainiac a Doomsday zkusí zničit Supermana před jeho narozením

Krypton: Brainiac a Doomsday zkusí zničit Supermana před jeho narozením | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Supermanovi předci zachraňují svou rodinu a svůj vlastní svět. Je tu nový teaser.

Na Comic-Conu nám byl představen první oficiálně zveřejněný teaser trailer pro nový seriál ze světa DC- Krypton. Tento seriál se bude soustředit na předky nám všem dobře známého Kal-Ela, tedy Supermana. Hlavním hrdinou seriálu bude Supermanův dědeček, Seg-El, který se rozhodne bojovat za spravedlnost na své domovské planetě Krypton. Jeho rodina byla neprávem pošpiněna a ocitá se na saméme dně společnosti Role Seg-Ela se zhostí Cameron Cuffe. V dalších předních rolích se objeví Georgina Campbell jako Lyta Zod a Ian McElhinney (Hra o trůny) jako Val-El, dále se pak v seriálu objeví Elliot CowanRasmus Hardiker, Ann Ogbomo, Wallis Day Aaron Pierre.

Asi nejzajímavější zprávou je momentálně to, že se na seriálu již od počátku podílí David S. Goyer, který spolupracoval například na filmech jako Batman začíná a Muž z oceli a psal pro seriály Constantine či DaVinciho démoni. Samotná cesta ke schválení seriálu byla velice složitá, pracuje se na něm totiž již od roku 2014. Přestože byl natočen pilotní díl, nebylo jisté, zda seriál jako takový vůbec vznikne. Před pár měsíci se ovšem neplánovaně dostal na internet podstatně delší teaser, který vzbudil na internetu poměrně velkou a pozitivní odezvu, což je možná jeden z důvodů, proč seriál dostal oficiálně zelenou.

Seriál pro nás připravuje stanice Syfy a na základě nově zveřejněného teaser traileru musím říct, že laťka míří opravdu hodně vysoko. Celkový vizuál a digitální triky totiž vypadají naprosto parádně a velice slibně. Nezbývá tedy než doufat, že příběh a postavy budou také stát za to. Seriál začne běžet na stanici Syfy příští rok a první série by měla mít kolem 10 až 13 epizod.

Tím ale novinky o Kryptonu ani zdaleka nekončí. Jako ridinná sága Elů nám byl seriál prezentován doposud. Kreativní šéf DC Geoff Johns a showrunneři Cameron Welsh a Damian Kindler však na Comic Conu připustili, že čistě Supermanovi předci by asi diváky nezaujali. Proto je do seriálu nově přidaná dějová linka o konspiraci ze současnosti, která se s pomocí cestování v čase snaží zabránit tomu, aby se Superman vůbec kdy narodil. Proti Supermanovým předkům se postaví kupříkladu Doomsday nebo Brainiac, proti spiknutí naopak budou bojovat hrdinové Adam Strange a Hawkwoman. Na Kryptonu je ale daleko víc postav ze Země a s postupem času mají být odhaleny. Seriál nebude nikterak navázaný na ostatní DC seriály nebo filmy.

Zdroje: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Michal | 26.07.2017 16:12
Tak seriál nakoniec nebude doplnať DCEU
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu