Trust: Dorazil dynamický trailer k 1. řadě. Co lze očekávat?

Trust: Dorazil dynamický trailer k 1. řadě. Co lze očekávat? | Fandíme seriálům
Přehrajte si upoutávku na adaptaci jednoho únosu ze sedmdesátých let. Srší z ní nespoutanost, nervozita, zbohatlické povýšenectví a nekonečné ego členů majetného klanu.

Dle traileru se zatím nezdá, že by měl být nový seriál stanice FX statické drama o myšlenkových pochodech hlavy jednoho bohatého rodu. Ukázky z první série naopak slibují opis střetu dvou různých generací, rozdílů v hodnotách a v chápání astronomického majetku. Vše zabaleno v podmanivém hávu režiséra Dannyho Boylea a se štítkem Trust odesláno k premiéře stanovené na 25. 3. 2018.

První řada zamýšlené antologie z prostředí dynastie Gettyů ukáže to, co v předstihu uvádí film Všechny prachy světa. Ten je zatím, i přes vyhlídky na sbírání ocenění, přijat publikem velice vlažně a po téměř dvaceti dnech promítání se jeho tržby teprve líně překulily přes půlku rozpočtu. To rozhodně nejsou příznivé vyhlídky pro seriál pracující se stejnou tématikou.

Nezájem by byl škodou také z důvodu, že Trust, stejně jako zmiňovaný film, sdružuje kvalitní obsazení. Výtečného Donalda Sutherlanda, Hilary Swank a charizmatického mladíka Harrise Dickinsona. Když ale uvážíme, že Všechny prachy světa poznamenaly komplikace a přetáčky, na které je publikum háklivé, seriál prokreslený bohatým prostorem deseti epizod si diváckou základnu najít jistě může. Konec konců, s kapkou sarkasmu, kdo by si nechal ujít Brendana Frasera v „džejárovském“ klobouku?

Mladý a nespoutaný Paul Getty III. je v Římě unesen mafií. Únosci se dožadují multimiliónového výkupného. Jeho zámožný dědeček je zaneprázdněn luxusním žitím v tudorovském zámku a výkupné zaplatit odmítá. Trust tak sleduje noční můru mladého muže, který nechápe, proč o něj příbuzní nebojují. Italská policie myslí, že jde o vtip a ruší vyšetřování. Paulův otec se topí v Londýně v heroinu a neodpovídá na telefonáty. Pouze jeho zlomená matka se se situací snaží něco udělat.

Zdroje: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu