Krypton: Plnohodnotný trailer na Supermanův prequel dorazil

Krypton: Plnohodnotný trailer na Supermanův prequel dorazil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Konečně spatřil světlo světa trailer na seriál Krypton. V seriálu navíc uvidíme ikonické záporáky Muže z oceli nebo cestování časem.

Seriál Krypton, který bude vysílat stanice Syfy, před několika dny dostal oficiální datum premiéry a také novou synopsi. Nyní tu pro vás máme i plnohodnotný trailer, který nám přináší všechny základní informace o ději seriálu.

Jak již víme, seriál se bude odehrávat dvě generace před narozením Kal-Ela a hlavní postavou bude jeho dědeček Sag El (Cameron Cuffe). Ten se setká s Adamem Strangem (Shaun Sipos), cestovatelem časem, který přišel na Krypton z budoucnosti, aby zajistil, že planeta přežije do doby, než se narodí právě Sag-Elův vnuk. Kromě toho se bude Sag-El snažit očistit svůj dům od zostuzení, které se mu dostalo.

A aby toho nebylo málo, objeví se i záporáci s cílem zajistit, aby se Superman nikdy nenarodil. O seriálu promluvil kreativní šéf DC Geoff Johns na akci Televission Critics Association: „Hodláme udělat vlastní verzi Doomsdaye nezávislou na ničem jiném. Bude do toho zapojen také Phantom Zone, a také jsme mluvili o Omega Manovi.“ Kromě toho ještě víme, že se objeví i Brainiac v podání Blakea Ritsona.

Producent seriálu David S. Goyer k seriálu dodal: „Když je nyní na scéně cestování časem, historie se může kdykoliv změnit. Co se stane v tomto seriálu může být hodně odlišné oproti tomu, co znají lidé z komiksů. Vzhledem k cestování časem máme k dispozici spoustu možností. Zas tolik v komiksech o kryptonské společnosti známo není.“

Tvůrci také uvedli, že pro seriál mají plán až na 8 let dopředu. Je tak možné, že uvidíme spoustu dalších známých postav z komiksu. Seriál bude uveden na stanici Syfy 21. března. Nyní si již užijte nový trailer. 

„Zasazeno dvě generace před destrukcí domovské planety Supermana, seriál Krypton sleduje Sag-Ela (Cameron Cuffe), dědečka legendárního Muže z oceli - jehož dům Elů byl zostuzen a odstrčen na kraj společnosti. Zmatek ve vedení Kryptonu vede Sag-El k setkání s cestovatelem časem Adamem Strangem (Shaun Sipos), který ho varuje, že mu nezbývá mnoho času, aby zachránil svůj milovaný svět před chaosem. V boji o čest a jméno své rodiny je Sag-El konfrontován konfliktem mezi životem a smrtí - zachránit svoji planetu, nebo ji nechat padnout a zničit v rámci osudu, který čeká jeho vnuka.“

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Joker182 | 17.01.2018 10:51
Trailer vypadá moc dobře,když to bude mít kvalitu Gothamu,budu spokojeně koukat.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu