The Chemist: Román od autorky Stmívání se podívá do televize

The Chemist: Román od autorky Stmívání se podívá do televize | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Po úspěchu Twilightu v kinech se známá spisovatelka pokusí dobýt i televizní obrazovky.

Twilight sága svými kvalitami kritiky ani většinu diváků neohromila. I tak si ale na trhu našla skulinku v podobě fanynek milujících romatiku, které vlhly u každého záběru s Robertem Pattinsonem, a tím pomohly zaplatit celkem pět upířích filmů. Dokonalý příklad toho, že život ani byznys nejsou vždy fér. Tento fenomén by ale nikdy nedosáhl svého vzniku bez knižní předlohy spisovatelky Stephenie Meyerové. Její knižní tvorba nakonec dosáhla takové úrovně oblíbenosti, že s ní nehodlala skončit, a tak světu nabídla pár dalších titulů.

Tím se dostáváme k jejímu nejnověji vydanému románu The Chemist, jehož příběh se z papírových stránek vydá na televizní obrazovky. A o čem že kniha vypráví? O agentce pracující pro tajnou agenturu, která se jednoho dne rozhodne dát na útěk. Bohužel se všemi cennými informacemi, které si z práce odnesla, se stává nebezpečným člověkem a je svými zaměstnanci zadržena. Je jí ovšem nabídnuto vykoupení v podobě poslední mise, která ji může dostat na svobodu. Postupem času však hrdinka zjišťujě, že to nebude tak lehké, jak si myslela.

Tento připravovaný projekt dělaný pro Tomorrow Studios je zatím v rané fázi, ale už teď je potvrzeno, že se sama autorka předlohy bude podílet na produkci. I když se zatím žádná záruka dobrého výsledku nedostavila, knižní synopse zní rozhodně poutavěji a zajímavěji než zmiňovaná upíří sága. A v rukou nadějného tvůrce by se z toho mohla stát látka s velkým potenciálem na úspěch. Ale v momentě, kdy budou tvůrci přistupovat k látce podobně jako u Twilightu, bojím se, že nás čeká peněžně výnosný, leč kvalitami pochybný seriál. 

Zdroj: deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu