Stargate Origins: Vše, co musíte vědět před premiérou

Stargate Origins: Vše, co musíte vědět před premiérou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Koukněte na trailer k blížícímu se prequelu jedné z ikon vědecko-fantastického žánru. Kromě něho přinášíme i krátké video ze zákulisí natáčení.

Něco přes týden nás dělí od data 15. 2., kdy odstartují nová dobrodružství kolem důvěrně známého mezihvězdného portálu. Seriál bude streamován přes stránku Stargate Command, což je platforma založená speciálně pro obsah s příslušnou tematikou. Pojďme si blížící se prequel krátce představit.

Stargate: Origins byl ohlášen minulý rok na Comic-Conu v San Diegu při příležitosti dvacátého výročí seriálu Hvězdná brána (Stargate SG-1). S otázkou: "Co když jste dosud neznali celý příběh?" byl promítnut pár sekund trvající teaser.

Režii desetidílného prequelu měla na starost Mercedes Bryce Morgan, která ve své rozbíhající se kariéře pracovala spíš jen na krátkých filmech. Scénář psali Mark Ilvedson a Justin Michael Terry. Oba jsou v oboru nováčci, druhého z nich však můžete znát pro jeho hereckou účast v seriálu Sběratelé kostí.

Mladá australská herečka Ellie Gal se představí jako Catherine Langford, dcera profestora Paula Langforda, objevitele hvězdné brány. Toho ztvární Connor Trinneer (Star-Trek Enterprise). V dalších primárních rolích byli obsazeni herci malých rolí v malých filmech a seriálech, Aylam Orian, Shvan Aladdin nebo Philip Alexander. V nespecifikované roli se objeví Kelly Vint Castro, která hrála Catherine Langford v Emmerichově Hvězdné bráně z roku 1994.

Trailer se snaží klasickým hudebným doprovodem navodit atmosféru, možná zčásti i překrýt trochu levně působící videostopu. Herci jsou ale vesměs sympaťáci a celkově bych projekt tipoval na snahu studia MGM oživit a omladit značku. Nálada traileru naznačuje odlehčené dobrodružství. Zatím není známo, zda bude seriál dodržovat události nastolené původním filmem, za který se chronologicky řadí, nebo jestli jeho děj nebude odporovat pozdějšímu dění z populárních seriálů.

V roce 1939 se profesor Paul Langford s dcerou pořád trápí s tajemstvím starověkého artefaktu objeveného v Egyptské poušti před deseti lety. S válkou svíranou Evropou a ubývajícími zdroji se navíc i to málo, co zjišťují, prezentuje nebezpečnou formou. Catherine musí na cestě do neznáma zapojit všechny spojence, které má a vypořádat se jak s nacistickou hrozbou, tak s nebezpečím nepředstavitelné temnoty stahující se k Zemi.

Zdroje: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Dazli | 08.02.2018 10:28
Seriál i filmy SG mám rád ale toto asi vynechám nějak by mi stačila SG1 a Atlantis, at natočej pokračování těchto dvou seriálů a budu spokojenej tenhle rádoby seriál at si nechají.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu