Jessica Jones: Druhý trailer odhaluje víc z dějové linky

Jessica Jones: Druhý trailer odhaluje víc z dějové linky | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 18 obrázků
Minulost Jessicy bude hlavním tématem druhé série.

Do vypuštění 2. série seriálu Jessica Jones, který patří do Marvel/Netflix produkce, zbývá necelý měsíc. Netflix tak nyní zveřejnil druhý trailer. Ten je delší a více se zabývá tím, co ve druhé sérii uvidíme, na rozdíl od prvního traileru, který nám měl spíše oznámit, že se Jessica vrací. Netflix také zveřejnil nový plakát, který kromě titulky najdete také v galerii.

Druhý trailer se soustředí hlavně na ústřední hrdinku (Krysten Ritter) při pátrání po její minulosti a jejím původu. V té jistě bude mít prsty společnost IGH, která je záhadou od první série, a zřejmě nějakým způsobem souvisí s tím, jak Jessica získala své schopnosti. Kromě toho se také v New Yorku objeví vrah, kterého bude požádána, aby vypátrala a zastavila.

Jednou z otázek, kterou však trailer nijak nezodpověděl, je, kdo vlastně bude záporákem 2. série. Dříve se spekulovalo, že by druhá série mohla přinést Typhoid Mary, což je jedna ze silných ženských záporaček. Stále se také počítá s tím, že se ukáže postava v komiksech známá jako Dr. Karl Malus. Ten je zakladatelem Institutu pro nadpřirozený výzkum, a mohl by mít co dočinění se společností IGH a tím, jak získala Jessica své schopnosti. Vše jsou však zatím dohady a na potvrzení si budeme muset počkat. 

„Soukromá detektivka z New Yorku Jessica Jones (Krysten Ritter) začíná dávat svůj život opět dohromady poté, co zabila svého mučitele Kilgravea. Nyní je městem známá jako zabiják se superschopnostmi a nový případ ji přivede na cestu, na které je konfrontována se svojí minulostí a musí přijít na to, kdo opravdu je a proč. Kromě ústřední hrdinky se ve svých rolích vrátí David Tennant, Eka Darville, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss a Will Traval. K nim se v hlavních rolích přidávají J. R. Ramírez, Leah Gibson a Janet McTeer. Všechny díly uvidíme na Netflixu 8. března 2018.“

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu