The Defenders: Nový teaser odhaluje datum premiéry

The Defenders: Nový teaser odhaluje datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Objevilo se kraťoučké video s týmem, ve kterém je ukryto datum premiéry seriálu.

minulém článku jsme shrnuli dosavadní informace, které máme o příštím marvelovském seriálu na Netflixu. Jedna z věcí, která ale až dodnes zůstávala tajemstvím, bylo datum premiéry. V prvním teaseru nám bylo řečeno pouze neurčité a mlhavé ,,v létě“, z čehož se toho příliš vyčíst nedalo, to se ale teď změnilo. Na oficiálním kanálu Netflixu se před několika hodinami objevilo video s názvem "Midland Circle Security Elevator B“, tedy Midland Circle, bezpečnostní výtah B. Pod tímto podivným názvem se ale skrývá několikasekundový teaser na The Defenders, do něhož bylo datum premiéry chytře zakomponováno.

V teaseru vidíme celý tým, jak právě nastupuje do výtahu a veze se někam dolů. Všichni vypadají trochu vyčerpaně a Daredevil (Charlie Cox) má kolem hlavy omotaný kus látky, podobně jako nosil v první sérii svého seriálu. Přitom je celou dobu snímá bezpečnostní kamera. Jessica Jones (Krysten Ritter) si jí brzy všimne a zneškodní ji. Čas na kameře se tedy zastaví a odhalí nám, kdy seriál uvidíme. Kamera je zničena přesně v čase 8:18:20:17. A datum premiéry je na světě! První série se tedy na Netflixu objeví 18. 8. 2017. Video najdete pod článkem. Jste spokojeni s datem, kdy týmovku konečně uvidíme?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 12

Red Hood 9 | 06.04.2017 01:50
Pompo: Jako za mě je to Fist lepší, než JJ a LC, protože i když jsem se na něj těšil, tak mě stejně neuvěřitelně překvapil a dokoukal jsem ho s chutí. :) Pokud se ti líbil až takto líbil Luke Cage, tak myslím, že se nemáš čeho bát. PS: Finn Jones je strašně nedoceněný... :/
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu