Komentáře 12

Red Hood 9 | 06.04.2017 01:50
Pompo: Jako za mě je to Fist lepší, než JJ a LC, protože i když jsem se na něj těšil, tak mě stejně neuvěřitelně překvapil a dokoukal jsem ho s chutí. :) Pokud se ti líbil až takto líbil Luke Cage, tak myslím, že se nemáš čeho bát.

PS: Finn Jones je strašně nedoceněný... :/
Strýček Pompo | 06.04.2017 01:47
Btw výborný článek na téma akce v IF. http://www.moviezone.cz/clanek…
Strýček Pompo | 06.04.2017 01:39
Iron Fista jsem ještě neviděl, protože až teď jsem objevil Big Little Lies a 13 Reasons Why, z čehož jsem naprosto unešen, ale první řada Daredevila, Jessica Jones a Luke Cage jsou geniální věci. Druhá řada Daredevila mě strašně zklamala, vůbec se mi nelíbila a v podstatě jsem jí dokoukával teprve nedávno. Na Iron Fista se snesla spousta kritiky (často oprávněné) a tak se mi do něj zatím nechce, ale když se podívám na to obsazení, kde dřeváckýho Lorase a nedoceněnýho Faramira doplňuje i jedna ze sand snakes, tak především tam je mega sympatická Jessica Stroup, takže to vypadá, že se do něj přeci jenom pustím, ale mám takový pocit, že mojí výše zmíněné peckové trojici se Danny Rand stejně nevyrovná…
Red Hood 9 | 06.04.2017 01:08
Tak mé pořadí je jasné:
1) Daredevil 2 série - Punisher byl prostě úžasný
2) Iron Fist - Netvrdím, že je lepší, než první série Daredevila, jen mě prostě bavil víc. Možná je to hlavním představitelem, který mi jako hrdina vyhovoval a vzhledem k tomu, že jsem Finna znal jen jako Lorase z GoT, tak jsem byl mile překvapen. A pro Faramira mám prostě slabost. :)
3) Daredevil 1 série - Samozřejmě boží
4) Jessica Jones - Dokoukal jsem jen kvůli Purple Manovi, neboli Kilgravovi.
5) Luke Cage - ... Nevím, samotný Cage mě moc nebere. Ale hudbu má vybranou dobře, to jo. :D
Fimi | 05.04.2017 21:02
carnage: no hele celejj život do něj hustí nějaká sekta názory které on pokládá za nejdiné správné a pak je najednou v uplně jiném světě kde mu všichni lžou všichni ho využívají a zrazují, nikdy neměl rodinu, bratra, rodiče a tak jen ho mlátili a tak......prej to tak funguje i v reálu kdy se lidi vrací z nějakých sekt do společnosti, jsou nepoužitelní.....tohle bych ještě zvládl, mně se na tom nelíbilo plno jiných věcí, ale to jsem napsal do prvních dojmů a pár novinek níže
Carnage | 05.04.2017 18:54
Tohle bude luxus, co se týče Iron Fista tak pro mě byl rozhodně lepší jak Cage ale stejně jako u Cage mi přišlo, že to v posledních 3-4 dílech ztrácelo tempo a bylo to roztahaný (Cage byl v tomhle ohledu horší). Danny byl strašná naivka a věřil kde komu a to by se ještě dalo pochopit když byl 15 let pryč, ale to jak ho sžíral hněv už mi tak ok nepřišlo, celou dobu tvrdil jak v Kun Lunu cvičil atd. tak bych řekl že zrovna hněv zvládne, ale je mi jasný že pak by byl moc plochej charakter. Je škoda, že kostým se nekonal a přitom na videu měl předchozí Iron Fist něco podobnýho a hlavně uměl používat obě ruce (snad se toho dočkáme už v Defenders) další věc, je že Finn prozradil že kostým nebude ani ve druhý sérii...ale později. Nechápu ten počáteční hejt od recenzentů, podle mě to bylo na stejný úrovni jako zbytek členů Defenders kromě první sérky Daredevila ta je rozhodně nejlepší. 8 dílů je hodně dobrej nápad, protože jak jsem psal většinou se dostavilo pomalejší tempo a hluchý místa a zbytečně to bylo dlouhý, ale to bylo u jednotlivců tak snad se do osmi dílů vecpou všichni čtyři. Btw. chápu že nebyli peníze na CGI pro draka, ale ten efekt hýbajících očí ve tmě si mohli odpustit protože to vypadalo strašně, kdyby jen byli vidět bez pohybu tak ok ale ten pohyb byl hroznej.
Fimi | 05.04.2017 18:12
no za mě DD a pak dlouho nic a možná Jessica ale opravdu jen možná....
jajar | 05.04.2017 17:41
Za mě jednoznačně nejlepší daredevil a pak asi Iron fist. Od něj sem čekal malinko víc, i ty souboje mě přišli takové horší než u daredevila. Jesicu a Luka jsem nedokoukal, ale hodlám to napravit.
Každopádně na Defenders se těším.
schonecek | 05.04.2017 15:26
U mě je to trochu sporné. Nejlepší je ze všech dosavadních seriálu Jessica Jones, ale nejradši mám Daredevila, protože perfektně zpracoval moji oblíbenou postavu. Luke Cage i Iron Fist jsou oba celkem fajn, neurazí, ale výšin Jessicy a Daredevila podle mě nikdy nedosáhnou.
JAR | 05.04.2017 13:58
Na Defenders se těším, ale trošku mám obavy, aby to nepohoršilo Daredevilovi. 1 i 2 série výborné,ale pak přišli Jessica, Luke a Iron fist a kvalita šla opravdu hodně dolů. Tak snad je Deredevil vytáhne nahoru a ne že ho oni stáhnou. Tak snad se povede i Punisher protože Iron fist to byla opravdu slabota.
Fimi | 05.04.2017 11:25
vidíš a mně se Iron Fist spíš nelíbil, dokončil jsem to na sílu....doufám že Defenders budou dobrý a trochu pozmění charakter postav protože na jednoho skvělého Daredevila jsou tři nudné postavy
Red Hood 9 | 05.04.2017 10:39
Po skvělém Iron Fistovi se nemůžu dočkat! Čekal jsem, že se Defenders posunout Kvůli Punisherovi a ono ne. Huráááá!

Ukázka vypadá suprově. Je fajn vidět je konečně po hromadě. :) Hodně jsem také zvědavý na vztah mezi Dannym a Lukem. V komiksu to je taková "nerozlučná" dvojka, tak doufám, že se to povede přenést i do seriálu.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu