Siren: Když řeči o mořských pannách nejsou jen báchorky

Siren: Když řeči o mořských pannách nejsou jen báchorky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Do premiéry seriálu zbývá něco přes měsíc. Přinášíme trailer, propagační plakát a souhrn nejdůležitějších informací.

Seriál adaptuje příběh The Deep od spisovatelů Erica Walda a Deana Whitea. Oba za seriálovým přerodem stojí jako producenti. Showrunnerskou pozicí byla pověřena Emily Whitesell (Finding Carter, Bratři a sestry).

Příběh je zasazen do pobřežního městečka Bristol Cove. Podle legendy kdysi bývalo domovem mořských panen. Dění v rybářské obci se však po příchodu neznámé dívky otočí vzhůru nohama. Ukáže se, že na místním folkloru je hodně pravdy a začne se schylovat k souboji lidí a moře. Vrcholoví predátoři moří se totiž do městečka začnou vracet, aby nastolili svou nadvládu nad oceánem. Bude třeba zjistit, kdo a jak je přivedl na souš, kolik jich vlastně je a jak se vypořádat s brutálním zmatkem, který je v městečku nastolen.

Série bude uvedena 29. 3. 2018 hned dvěma díly za sebou. Celá řada se skládá z deseti epizod. V roli podivné dívky objevující se znenadání v Bristol Cove se představí Eline Powell (Hra o trůny), postavy mořských biologů ponořených do řešení záhad jsou obsazené dvojicí Alex Roe (Pátá vlna) a poměrně neznámá Fola Evans-Akingbola. Tu mohli diváci zachytit v pár epizodách šesté řady Hry o trůny.

V dalších popředních rolích se pak ukáže seriálová herečka Sibongile Mlambo (Vlčí mládě), Novozélanďanka Rena Owen (senátorka Nee Alavar z třetí epizody Star Wars) nebo Ron Yuan (Rychlí a zběsilí).

Níže je k nahlédnutí krátký teaser čerstvě vybrán z rybářské sítě a pak dříve zveřejněný trailer. Ten osvětluje, že kanál Freeform své sirény rozhodně nevykresluje po vzoru pohádkové Ariel. V galerii naleznete propagační plakát, další povedené grafiky a fotky herců.

Zdroje: Deadline, SirenTumblr, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu