Temný případ: Kdy se diváci dočkají dlouho očekávané 3. řady?

Temný případ: Kdy se diváci dočkají dlouho očekávané 3. řady? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Nový Temný brzy ožije. Kdy se temná mašinérie nezvratně rozjede, kdo do ní přistoupil a konečně, kdy dorazí?   

Příběh, který nám naservíruje 3. řada Temného případu (True Detective), jsme vám v mezích dostupných informací předestřeli již minule. Mahershala Ali bude vyšetřovat hrůzný zločin zakořeněný v několik dekád vzdálené minulosti a v jedné z rolí uvidíme i Carmen Ejogo (Fantastická zvířata a kde je najít).

Tehdy jsme ještě netušili, zda herečka náhodou nebude stát ve vyšetřování po Aliho boku, ale dnes již víme, že jeho parťáka ztvární Stephen Dorff (Leatherface, Blade). Herec z veskrze průměrných snímků ale není jediný přírůstek do nových mystérií. Prozatím poslední zveřejněné jméno je Scoot McNairy (Argo, seriál Godless). Dorffova role bude arkansaský vyšetřovatel, jehož kariéra byla ovlivněna zmíněným zločinem. McNairy by měl hrát postavu jménem Tom, trpícího otce dlouhá léta spoléhajícího na dva detektivy.  

Natáčení třetí řady odstartuje v Arkansasu během příštího měsíce, konkrétně by mělo začít 12. února. Uvedení hotového seriálu ale v tomto roku nečekejte. Casey Bloys, programový ředitel HBO, na otázku, zda se premiéry dočkáme ještě letos, odpověděl strohé: Ne. Zvědaví diváci budou muset počkat na rok 2019.

V galerii najdete vedle portrétů dříve obsazených herců i fotky nově příchozích tváří. V přiloženém videu si můžete připomenout tradičně skvělé a atmosférické úvodní titulky epizod druhé série.

Zdroje: Deadline, Collider, ThePlaylist

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu