Příběh služebnice: Hulu oznámila novou postavu

Příběh služebnice: Hulu oznámila novou postavu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Do druhé sezóny Příběhu služebnice vstoupí nový tvář. 

Dramatická série zasazená do smyšleného světa dystopického Gileádu Příběh služebnice obsadila do druhé série známého seriálového herce. Je jím Bradley Whitford, držitel ceny Emmy za roli v seriálu Západní křídlo a následně v seriálu Transparent

Střihne si roli velitele Josepha Lawrence, architekta gileádské ekonomiky. Jeho charakter má být hrubý a zastrašující. Zároveň se však do jeho projevu občas promítne záblesk laskavosti, což z něj dělá velmi zmatenou a rozporuplnou postavu. Pro svou novou služebnici bude tajemným oříškem.

Premiéry 2. řady Příběhu služebnice se fanoušci dočkají už v dubnu, konkrétně 25. dne v měsíci. Ukázku k nové sérii zhlédněte níže. V galerii pak najdete několik Whitfordových snímků včetně těch skoro 20 let starých ze Západního křídla. 

Synopse Příběhu služebnice:

Adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood Příběh služebnice vypráví o životě v dystopickém Gileádu, totalitní společnosti na půdě někdejších Spojených států. Republika Gileád, která se potýká s ekologickými katastrofami a ztrátou lidské plodnosti, je ovládána zvráceným fundamentalistickým režimem, který militantně volá po "návratu k tradičním hodnotám". Jako jedna z mála žen, které jsou ještě plodné, je Offred, která je služebnicí v rodině Velitele. Ženy z této kasty jsou nuceny k sexuálnímu otroctví v rámci posledního zoufalého pokusu znovu zalidnit svět. V této děsivé společnosti musí Offred obezřetně manévrovat mezi Veliteli, jejich krutými Manželkami, hospodyněmi Martami i ostatními Služebnicemi – z nichž všech kdokoli může být špiónem Gileádu – a to s jediným cílem: přežít a najít dceru, která jí byla odebrána.

Zdroje: Variety.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu