Vikingové: Tvůrce vyděsil fanoušky ohledně osudu Flokiho

Vikingové: Tvůrce vyděsil fanoušky ohledně osudu Flokiho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Scenárista Vikingů promluvil o osudu Flokiho. Fanoušky tím nepotěšil. Odpůrci spoilerů, raději dál nečtěte. 

Michael Hirst, otec seriálu Vikingové, promluvil o osudu stavitele lodí Flokiho, který se v 5. sérii vydal do světa a objevil dosud neobydlený ostrov dnes známý jako Island. Přivezl tam skupinu Vikingů a založili osadu. 

"Celé to islandské dobrodružství dopadá poněkud krutě a nakonec extrémně tragicky, a to způsobem, který snad ani nelze předvídat," řekl scenárista seriálu Vikingové Michael Hirst.

Floki je jednou ze seriálových postav, která má skutečný historický základ. Byl to právě on, který se ostrov snažil v 9. století obydlet a zemi pojmenoval podle ledových ker, které viděl plout ve fjordu. Připlul tam se svou rodinou, což je zdokumentováno v islandských rukopisech. Doprovázet ho mělo dalších několik farmářů, v zimě mu však zemřel dobytek a byl nucen vrátit se do Evropy. Čeká ho stejný osud i v seriálu, nebo se scenárista rozhodl poslat ho na věčné časy?

"Floki položil svůj život na oltář této osady a života v zemi bohů. Teď na něj za rohem zřetelně čeká ošklivé překvapení, které nemohu odhalit," nechal se slyšet.

Co přesně tím Histr mínil, nemůžeme jasně říci, než se to však dozvíme, můžete si v galerii prohlédnout sérii obrázků ze zákulisí natáčení včetně Katheryn Winnick, představitelky Lagerthy, která se nově ujala role režiséra Vikingů. 

Zdroj: Express.co.uk

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu