Dynasty: Do našich obydlí bude vypuštěna divá zvěř!

Dynasty: Do našich obydlí bude vypuštěna divá zvěř! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Legenda přírodovědců, sir David Attenborough, ani v pokročilém věku v práci nepolevuje. Chystá si uvedení nové dokumentární série.

Dynasty je pracovní název nové pětidílné dokumentární série produkované zkušenou přírodo-historickou sekcí studia BBC. Projekt vzniká za spolupráce BBC America a France Télévisions a vysílán bude ještě v aktuálním roce.

Pořad bude v každé epizodě sledovat zástupce různých živočišných druhů v nejtěžších obdobích jejich života. Zvířata jako tučňáci císařští, lvi, tygři, šimpanzi nebo psi hyenovití budou zachyceny při udržování své moci, ochraně rodiny a teritoria. Okolnosti hrají proti nim. Planeta se mění rychlým tempem, přirozená prostředí jsou pod pořád větším tlakem, nemluvě o zasahování lidstva samotného.

Pořad vzniká v rukou stejných lidí, kteří vyrobili Příběh života či Planetu Zemi II. Dělají z něj jakýsi portrét rozvíjející příběhy zvířat den za dnem, hodinu za hodinou. Zachytává i nejmenší incidenty, které můžou mít v budoucnu těžkou dohru. Ukazuje, že úspěch závisí nejen na síle jednotlivce, ale na schopnosti vycházet s ostatními a v neposlední řadě i na obyčejném štěstí.

Co na toto dílo říká štáb a lidé od BBC? Charlotte Moore, obsahová ředitelka stanice, je nadšená, že mají v týmu Davida Attenborougha a že čtyři roky natáčení konečně vylíčí nevšední a intimní dramata odhalující dynamiku fungování zvířecích rodin. Producent Mike Gunton pak mluví o poutavém a intenzivním díle vyplněném jedněmi z nejzajímavějších a zároveň velmi zranitelných živočichů.     

Zvířata budou dokazovat, co všechno musí dělat, aby udrželi své dynastie životaschopné v klasických šedesátiminutových dílech. Nasnímané budou v Ultra HD rozlišení a měly by být vlajkovou lodí přírodopisných filmů od BBC pro rok 2018 (podobně, jako Modrá Planeta II byla vrcholem roku 2017 a Planeta Země II roku 2016). Je to smělý plán, jelikož hned první díl loňské Modré planety byl nejstreamovanějším programem přes BBC iPlayer s víc jak 4,76 milionů přehrání a byl v televizi sledován víc než čtrnácti miliony diváků.

Zdroje: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu