Záhada Blair Witch se skutečně vrátí v seriálu

Záhada Blair Witch se skutečně vrátí v seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Řečičky režiséra původní Záhady Blair Witch můžeme začít brát vážně. Jde se na věc.

Koncem minulého roku se Eduard Sánchez, spoluautor Záhady Blair Witch (The Blair Witch Project), rozpovídal o tom, že další štací pro značku může být jedině seriál. Přinesli jsme vám tehdy veškeré podrobnosti, a i když ze všech okolností bylo cítit, že jde nejspíš jen o spekulování a snahu o pozornost, opak se stal pravdou.

Studio Lionsgate na televizním seriálu pracujícím s mytologií Blair Witch vážně maká. Zařadilo ho pod dceřinou společnost Studio L zaměřenou na finančně nenáročnější, leč ambiciózní věci. Tak studio popsal i jeden z jeho vedoucích Seth Laderman: „Oznámené projekty signalizují naši oddanost v hledání vyčnívajících látek, ve výchově nových talentů a vytváření originálních výkladů příběhů. Budeme také pokračovat v pěstování a podporování svěžích příležitostí existujících značek Lionsgatu, všechno svazující se kolem distribučního modelu Studia L, nízké riziko – vysoká odměna.“

I když to může znít trochu nevábně, pro ucelený dojem třeba napsat, že mluvil i o tom, jak chce Lionsgate vytvářet rozmanitý obsah v dnešním rychle se měnícím mediálním světě. Chtějí prý připravovat věci pro novou generaci diváků, a to s některými z nejvýraznějších kreativců v průmyslu.

Zatím se neví, kdy se začnou dělat určitější kroky k produkci seriálu, neví se ani, o čem bude a jak chce navázat na nastolený svět. Existuje trojice filmů (Záhada Blair Witch, Záhada Blair Witch 2, Blair Witch: 20 let poté), u které těžko říct, zda jí lze nějak schopně rozvíjet. Na druhou stranu je k dispozici i několik knih a dokonce komiksů podrobněji se věnujících mytologii. Kdo ví, možná právě toto bude cesta zpět do prokletého lesa.

Jinak mezi avizované oznámené projekty z Ladermanova prohlášení spadá ženské drama The Honor List, filmová verze seriálu Chicken Girls nebo remake filmu Hele kámo, kdo tu vaří?. Z tohoto výčtu se Blair Witch seriál zdá jako nejslibnější a nejnosnější námět na pořadu dne.

Zdroje: Deadline  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu