Stranger Things: Dcera Umy Thurman dostala roli ve 3. sérii

Stranger Things: Dcera Umy Thurman dostala roli ve 3. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdo se vtělí po boku Dustina do role největšího vtipálka?

Jedním z hlavních důvodů, proč se stal seriál Stranger Things tak polpulárním v poslední době, jsou jeho postavy. Jeho zábavné, rozmanité i složité postavy. Kdykoliv do seriálu vstopil někdo nový, divák ho přivítal s otevřenou náručí. A tak si scenáristé řekli, že s vymýšlením nových postav nebudou polevovat. Před pár dny oznámili, že se v další řadě objeví tři nováčci a to klasický uhlazený starosta, morálně nejistý reportér a postarší žena ze sousedství. A k nim se přidá ještě někdo další.

Tím dotyčným bude zatím nepojmenovaná dívka, která ve svém zaměstnání nenachází potěšení a začne hledat nějaké vzrušení. A toho, jak jste správně uhádli, dostane ve městě Hawkins víc, než by si možná přála. A kdo si ji zahraje? Maya Thurman Hawke, dcera slavné Umy Thurman. Pro mladou herečku by tato příležitost mohla znamenat konečně ten vysněný moment, kdy prorazí. A já jí v tom nehodlám bránit. Zde novinky ale ještě nekončí.

Více prostoru by měla v další sérii dostat postava, která má podle mě také velký potenciál, abychom si ji zamilovali. A není jí nikdo jiný, než Lucasova otravná sestřička Erica. Ta se svým talentem stírat svého staršího bratra při každé příležitosti se tentokrát poprvé vrhne do akce společně s hlavní partou hrdinů. No, doufám že jí scenáristé připíšou nějaké pořádné hlášky.

 

Příspěvek sdílený Yoyo507 (@elyoyo507),

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu