Street Fighter: Seriál podle videohry je na cestě

Street Fighter: Seriál podle videohry je na cestě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na motivy známé videohry se začne chystat po dvou filmových adaptacích a web sérii televizní seriál.  

Na filmovém plátně je momentálně k vidění nový Tomb Raider. Na malých obrazovkách se chystá Halo, Assassin's CreedHitman a aktuálně došlo i na Street Fightera. Co mají tyto názvy společného? Hádáte správně. Všechny tituly vycházejí z videoher. Bojová série Street Fighter započala svou dráhu v roce 1987. Za tu dobu k videohrám přibyly komiksy, mangy, dvě slabé filmové adaptace a dvě chválené web série. 

Zatímco bojovníci nemají takové štěstí na nový film jako Lara Croft, nabízí se tu prostor zkusit to v televizi. Seriál bude vycházet z oblíbeného Street Fightera II: The World Warrior, který vyšel v roce 1991. Čtveřicí hlavních hrdinů se stanou Ryu, Ken, Guile a Chun-Li, kteří se snaží zastavit M. Bisona, vůdce zla, jenž řídí globální zločineckou organizaci Shadaloo. Při své cestě jsou hrdinové vtaženi do turnaje pořádaného samotným Bisonem, aby našel nejlepšího bojovníka na světě. K tomu bude zapotřebí síly, dovednosti, inteligence a věrnost v soubojích, aby přežili a stali se tak světovými bojovníky.  

Na seriálu se bude podílet producent Mark Gordon (Den poté, Zachraňte vojína Ryana), partner společnosti Entertainment One, jenž ve Street Figterovi vidí zvláštní sílu široké škály etnických různorodých postav a silných žen, které ve hrách vystupují. Podle něj se jim podaří vytvořit inkluzivní a zábavný televizní vesmír. Společně s Gordonem bude dělat na seriálu tvůrčí tým, který má na kontě právě zmiňované web série Street Fighter: Assassin's Fist a Street Fighter: Ressurection, z níž si můžete dole v galerii prohlédnout pár fotek.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu