Co vás zajímá: Hra o trůny láme rekordy

Co vás zajímá: Hra o trůny láme rekordy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zajímá vás, co vás zajímá? Přinášíme vám report nejčtenějších článků za poslední měsíc a - světe div se - Hra o trůny všechno zválcovala!

Spanilá jízda Hry o trůny

Zdá se, že se nám tu sešla slušná partička GoT fanatiků. Drtivá většina vašich nejčtenějších článků se týká Hry o trůny. Absolutně nejvíc vás zaujala novinka v podobě prvního oficiálního plakátu k závěrečné 8. sezóně. Článek dosáhl za měsíc historicky nejvyšších čísel, kterých se podařilo za tak krátký časový úsek jednomu článku na FS vůbec kdy dosáhnout. Velmi úspěšná, leč ne tak jako ta předchozí, byla Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech. Tento výživný autorský virál pro vás připravil schonecek, jeden z našich redaktorů, který tak demonstroval, že nejen novinky, ale i fundované hypotézy u vás mohou vzbudit obrovský zájem. Samozřejmě své místo v TOP 10 nejčtenějších článků měsíce zaujal i počin týkající se skutečnosti, kolik stojí natočit jeden díl 8. řady Hry o trůny, spekulace ohledně dalšího počínání Nočního krále či rozhovor s představitelkou Sansy Sophií Turner, která promluvila o reakcích herců na scénář 8. sezóny. V reakci na váš zájem jsme dokonce zřídili Hře o trůny vlastní rubriku!

Trpaslicon: Jsme v obraze

Třetí místo ve čtenosti za poslední měsíc zaujala naše reportáž z Trpasliconu. Opět se potvrdilo, že novinky jsou novinky, ale vlastmími fotkami, lidmi, zážitky a informacemi z terénu prostě nikdo nepohrdne. V reakci na Trpaslicon jste se nás ptali, kdy se odvysílá Červený trpaslík s českým dabingem. Kontaktovali jsme proto Českou televizi. Bohužel nám přišla nicneříkající odpověď: "Ráda bych pomohla, ale o termínu nasazení do vysílání dosud nebylo rozhodnuto." Nedá se svítit.

Z Trpasliconu: Tvůrci Červeného trpaslíka promluvili o dabingu
 

Prokázaná záliba v mystérii

Svou pozornost si vysloužila též tematika ohledně Simpsonových a jejich předpovědi Hawkingovy smrti. Navázala na to predikce Simpsonových na pád hračkáren Toys „R“ Us. Ukázalo se, že lidé prostě milují spekulace, nadpřirozeno, nevysvětlitelné jevy a vyšší moc. Článek se během pár dnů vyšplhal na 5. místo a přeskočil tak všechny novinky ze světa komiksů. Z dalších seriálů vás bavili také Stranger Things, zejména 5 věcí, které jste nevěděli o Jonathanovi a Zaklínač. Nesmím zapomenout také zmínit vaši lásku k virálům. Nejvíce vás tento měsíc, stejně jako nás, zaujaly Zkažené piloty

Zaklínač: Kdo jsou největší favorité na roli Geralta?
 

A co dál? O čem byste se u nás rádi dočetli více?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest