Ženatý se závazky: Jak dnes vypadá "Merci" a co o ní víme?

Ženatý se závazky: Jak dnes vypadá "Merci" a co o ní víme? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Od uvedení sitcomu Ženatý se závazky uběhlo už více než 30 let. Jak dnes vypadá představitelka Marcy alias Merci?

Amanda Bearse (59), představitelka otravné sousedky Ala Bundy Marcy, toužila stát se herečkou od mládí. Herectví dokonce i vystudovala, velkých rolí se jí však ne a ne dostat. Objevila se v pár nízkorozpočtových filmech, úspěch však přišel až s legendárním seriálem Ženatý se závazky v roce 1987.

Jako roky ubíhly, začala Amanda pošilhávat nikoliv po roli před kamerou, ale ze kamerou. Stala se režisérkou. Co se týká seriálu Ženatý se závazky, zrežírovala celkem 31 epizod. Podílela se také například na Sabrině, mladé čarodějce nebo na Deníku zasloužilé matky.

Zlomová chvíle v jejím životě přišla v momentě, kdy se veřejně přiznala, že je lesbičkou. Stalo se tak na vrcholu její herecké kariéry v roce 1993. Ten samý rok adoptovala dceru Zoe. V roce 2010 uzavřela registrované partnerství. Na svatbu pozvala všechny ze seriálu Ženatý se závazky, kromě dvou osob. Eda O’NeillaDavida Faustina, představitelů Ala a Buda Bundy. Herci údajně měli problém s její sexuální orientací, kterou zesměšňovali. Svatbu by prý narušovali svými nejapnými žerty a nebrali ji vážně.

Seriálový Al Bunda v roce 2013 to popsal přesně takto: "Amanda mi zavolala a řekla: Bylo těžké ti zavolat, ale já mám prostě pocit, že by vám přišlo vtipné, kdybychom jako dvě ženy procházely ve smokingu uličkou v kostele. Vy s Davidem byste se hihňali a dělali z toho legrační věc."

O’Neill údajně odvětil: "Amando, co je legrační na dvou ženách ve smokingu v kostele, jak jdou uličkou?" řekl v záchvatu smíchu. Herečka odvětila: "Vidíš! Směješ se!" 

V galerii si prohlédněte čtyři Amandiny nejaktuálnější fotografie.

Zdroj: Gaystarnews.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Semhoťuk | 31.03.2018 14:01
Ty píčo to je zase článek. Takový hovno bulvárový.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu