The Boys: Temný komiks od autora Punishera zpracuje Amazon

The Boys: Temný komiks od autora Punishera zpracuje Amazon | Fandíme seriálům
Wildstorm/Dynamite Entertainment
Zobrazit dalších 9 obrázků
Akce, násilí a Karl Urban. To není nový Dredd, nýbrž nová adaptace jednoho z nejdrsnějších komiksů.

Amazon se rozjíždí i na seriálovém poli. Oznámil další seriál ze své produkce. Tím bude televizní adaptace komiksové série The Boys, která pochází od uznávaného komiksového autora Gartha Ennise a ilustrátora Daricka Robertsona. Od Ennise pochází např. Preacher od studia Vertigo či série Punisher MAX od Marvelu. Dále pracoval na komiksech jako Hitman, Judge Dredd či Hellblazer.

The Boys je série zasazená do světa superhrdinů, kteří jsou však zkorumpováni svoji slávou. Často se chovají lehkovážně a vůbec nemají zájem na záchraně světa. Spíš naopak. Kvůli tomu vytvoří americká CIA jednotku zvanou „The Boys“, která má na tuto komunitu superhrdinů dohlížet, případně proti nim zasáhnout. Komiks nabízí spoustu drsného násilí, sexuality a je typickým drsným a temným počinem Gartha Ennise.

Kolem projektu se dříve motala jména jako Seth Rogen či Karen Fukuhara. Nakonec se však série chytnul Amazon, který by chtěl vše přivést na obrazovky příští rok. Jako tvůrce a showrunnera si vybral Erica Kripkeho, který stojí za úspěšnými Supernatural (Lovci duchů), což vypadá jako skvělá volba pro tento typ projektu.

Seriál zároveň již nabírá obsazení, které je neméně skvělé. Hlavní roli vůdce týmu Billyho Butchera si zahraje Karl Urban, kterého můžete znát jako soudce Dredda či Leonarda McCoye ze Star Treku. Právě díky roli Dredda můžeme v klidu usuzovat, že do role násilného a pragmatického drsňáka je Urban výborná volba. Zároveň sérii jeho jméno dodá na prestiži.

Do dalších rolí byli obsazeni Jack Quaid, Anthony Starr, Dominique McElligot, Nathan Mitchell, Jessie Usher, Erin Moriarty a Chace Crawford. Podrobnější popis postav vám přineseme v samostatném článku, nicméně se dle našeho názoru jedná o velmi dobrý casting. Kromě netflixovského Punishera v televizi neběží žádný drsný superhrdinský či komiksový seriál, takže v tomto ohledu Amazon trefil do černého. Se skvělým obsazením a zkušenými tvůrci se může jednat o jeden z nejlepších komiksových počinů příštího roku.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 14.04.2018 19:28
Urban výborná volba, starr mě děsí, ten herec má jen jednu u polohu....doufám že rogen s tím nebude mít nic společného, stačí že posral preachera...jinak boys doporučuji, výborný komiks
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu