Skrytá čísla: Zapadlá oscarovka znovuzrozená pro televizi

Skrytá čísla: Zapadlá oscarovka znovuzrozená pro televizi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Zákulisí o výletech do vesmíru nám bude představeno s nemalou pomocí Hollywoodu.

Minulý ročník Oscarů se nesl ve znamení oslav La La Landu, který si celý večer doslova ukradl pro sebe. A tak většina ostatních snímků rychle vyšuměla z diváckého povědomí. Konkrétně máme na mysli sympatické a trochu přehlížené drama Skrytá čísla o partě černošských vizionářek, které přispěly svými znalostmi k dobývání vesmíru. To nakonec zůstalo jen u pouhé nominace. A od té doby na něj, jako na většinu životopisnách dramat, všichni zapomněli. Všichni, až na studiové hlavouny, kteří s ním mají nečekaně další plány.

Face the Wild: Dobrodruh Bear Grylls uvede na FB novou show
 

Samotný film se předělávat samozřejmě nebude, ale celkový koncept chystá Nat Geo s dovolením Foxu přeměnit na seriál. S tím, že tentokrát půjde více o divácké vzdělávání, než o snahu získat zlatou sošku. I tak se ale stále nebude jednat o klasický dokument, kterých jsou v telce miliony. Spíše si to představte jako rozšířenou verzi filmu rozdělenou na epizody. A o to, aby se seriál podobal více filmu než klasickému dokumentu, se postarají jeho nadějní tvůrci.

Producenty tohoto raného projektu se totiž stali Peter Chernin a Jenno Topping, o kterých jste určitě nikdy neslyšeli, ale jejich práci znáte líp, než myslíte. Protože o titutlech jako Zrození planety opic, Exodus: Bohové a králové nebo nově Největší showman jste minimálně slyšeli a povětšinou se jedná o ty nějvětší filmové trháky. A krom těch spolupracovali i na filmové verzi připravovaného seriálu. 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu