Preacher: Třetí sezóna vyfasovala datum premiéry

Preacher: Třetí sezóna vyfasovala datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Známe datum premiéry 3. řady seriálu Preacher, plus se můžete pokochat prvními třemi promo obrázky v té nejlepší kvalitě.

Stanice AMC s ohlášením návratu temného Kazatele dlouho otálela. Až nyní ohlásila datum premiéry třetí sezóny. Ta odstartuje klasicky v létě dne 24.6. Třetí Preacher nebude mít po vzoru druhé série třináct hodinových epizod, ale pouze deset. Proč k tomuto rozhodnutí došlo, známo není.

Třetí řada komiksového Kazatele přímo naváže na konec druhé série. Ocitneme se na cestě po boku starých známých Jesseho Custera (Dominic Cooper), upíra Cassidyho (Joseph Gilgun) a Tulip O‘Hare (Ruth Negga) směřujících na místo, kam se Jesse zapřísahal, že se již nikdy nevrátí – do města Angelville, kde po vraždě otce vyrůstal. Nastalá bezvýchodná situace třem protagonistům nedává jinou možnost, a tak se na toto místo vydávají vyhledat pomoc Jesseho zvrácené babičky Marie L'Angelle (Betty Buckley).

The Boys: Temný komiks od autora Punishera zpracuje Amazon
 

AMC při ohlášení data premiéry zveřejnila i první tři promo fotografie, na kterých vidíme zarputilého Jesseho, přestřelku v čele s dobře známým záporákem Herr Starem (Pip Torrens) a nakonec hypnotickou Tulip. Všechny tři fotografie spolu s dalšími z předchozí série můžete zhltnout v galerii pod článkem.

Novým příchozím ve třetí řadě bude herec Colin Cunningham známý ze seriálu Blood Drive nebo Falling Skies. Ten ztvární násilnou postavu T.C. alias perverzního opatrovníka Jesseho babičky. Žádná upoutávka ke třetí sezóně zatím zveřejněna nebyla. Pokud seriál neznáte, tak se s ním můžete seznámit v přiloženém traileru k první řadě.

Zdroje: ComicBookMovie, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 19.04.2018 09:03
Super, už se těšim!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu