Dva a půl chlapa: 5 věcí, které jste nevěděli o Rose

Dva a půl chlapa: 5 věcí, které jste nevěděli o Rose | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Také milujete Rose z Dva a půl chlapa? Ve skutečnosti není zdaleka tak otevřená jako v seriálu. Co jste o herečce nevěděli?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Potřeštěná Rose z Dva a půl chlapa, která se v seriálu vyznačovala svou posedlostí Charliem Harperem, se narodila jako nejstarší z pěti dětí na Novém Zélandu. Nikdy se nechtěla stát herečkou, shodou náhod ji však na střední škole objevila scenáristka a manželka režiséra Petera Jacksona Fran Walshová. První roli si střihla v jejich společném filmu z roku 1994 s názvem Nebeská stvoření. Bylo jí tehdy 15 let. Co jste o Melanii Lynskey (40) nevěděli?

1. Trpí neurologickou poruchou

Melanie Lynskey trpí misophonií. Laicky řečeno se jedná o nenávist vůči zvuku. Neurologickou poruchu, která spočívá ve snížené zvukové toleranci. Člověka, který touto nemocí trpí, mohou jisté zvuky rozzuřit, rozčílit. Dohání ho k šílenství.

"Je to porucha mozku, která se projeví ve chvíli, kdy slyšíte nějaký hrubý, výrazný zvuk. V takové chvíli nejste schopní vnímat nic jiného. Můj otec si třeba opravdu velmi úzkostlivě hlídal, aby nedělal rámus, já tudíž nevím, co je ještě přirozené a co už ne. Je to příšerné. Cítím se jako hrozný člověk. Včera jsme třeba měli s partnerem nudlovou polévku, a tu je opravdu nesmírně těžké jíst tiše. On byl v rozpacích, protože já tam sedím s výrazem, jako kdybych byla smyslů zbavená," popsala herečka v rozhovoru pro The Guardian střípek ze svého každodenního života.

Teorie velkého třesku: 5 věcí, které jste nevěděli o Stuartovi
 
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu