Origin: Sci-fi přinese jedno magické setkání

Origin: Sci-fi přinese jedno magické setkání | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Které dva herce z čarodějnické ságy o Harrym Potterovi svedl po letech herecký osud na stejnou scénu?

YouTube Red je streamovací služba poskytující originální obsah filmů a seriálů vznikajících na objednávku známého serveru pro sdílení videí. O jejich počinech toho moc slyšet není, i když tento trend se pomalu (ale jistě!) mění. Pár zajímavých projektů již oznámených bylo a ještě víc jich bylo bez většího povšimnutí uvedeno. K těm všem teď přibyl seriál Origin, a minimálně za to povšimnutí stojí.

Půjde o vědeckofantastický příběh rozložený do 10 epizod, ve kterém se skupina cizích lidí ocitne na vesmírném plavidle směrujícím ke vzdálené planetě. Pasažérům nezbývá nic jiného, než spolupracovat na svém přežití, ale jako vždy, má to háček. Jeden z nich není tím, za koho ho mají.

YouTube chystá víc seriálů. I s The Rockem.
 

Na první pohled nenápaditou synopsi zpestřuje následujících pár jmen. Režisérovi Paulu W. S. Andersonovi (pohraje si s prvními dvěma epizodami) budou v hlavních rolích k dispozici Tom Felton a Natalia Tena, dvojice dobře známá z potterovských adaptací. Zatímco Tena se rychle stane kapitánkou ztracené posádky, Felton se objeví v pozici dobře známé – jako hlavní antagonista bude nebezpečím pro sebe i ostatní.

Natáčení probíhá právě teď v Jižní Africe a premiéry se Origin dočká ještě letos. Dalších postav se zhostí herci jako Fraser James (Resident Evil: Poslední kapitola), Jóhannes Haukur Jóhannesson, Tara Fitzgerald (oba Hra o trůny), Madalyn Horcher (seriál Gracepoint), Wil Coban (Král Artuš: Legenda o meči) a další méně známí herci.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Koala | 02.05.2018 21:59
Zaujímavý námet na seriál. Mám rada také z ,,vesmíru,,. Akurát je tam vždy jeden nenormálny záporák a ostatny zabrzdenci :D :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu