Televizní peklo: TOP 5 nejvíc nekoukatelných seriálů historie

Televizní peklo: TOP 5 nejvíc nekoukatelných seriálů historie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Myslíte si, že znáte ty nejhorší seriály? Věřte, že ne! Přinášíme vám výběr těch, které by si zasloužily Zlatou malinu za nejhorší seriálový výtvor tisíciletí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Než se pustíme do odhalování těch nejhorších seriálů, dovolte mi pár slov. Je nesmírně těžké přesně určit, který seriál je ten špatný, a který je ten dobrý. Každý má rád trochu něco jiného, to všichni víme. Podle mě se stává seriál špatným, když promarní svůj potenciál, nebo se dopustí takzvaného ‘‘mezioboru‘‘, což znamená, že využívá různých žánrů a způsobů natáčení, ale moc to nefunguje. Vznikne z toho pak někdy velice divná slátanina. Věřím, že i na nejhorší seriál se člověk může rád dívat, a dokonce se u toho třeba i nasměje, ať už proto, že je seriál legrační, anebo směšný. Zde je však TOP 5 nejhorších seriálů, které rozhodně měly na to býti lepší.

Zkažené piloty: 5 seriálů, které byly uvedeny až na druhý pokus
 

Závody Nascar

Začněme něčím jednodušším. Tento seriál pro děti z roku 1999 někteří z vás určitě viděli. Jedná se o sci-fi dobrodružný animák, v rámci kterého probíhají trochu zajímavější závody Nascar (létající auta, superpohon, atd.). Má jednoduchý děj, v rámci nějž dobro vítězí nad zlem. Když máš srdce na správném místě, tak ten závod vyhraješ, ačkoli auto tvého zlého protivníka je asi tak stokrát lepší. Dětská klasika, takže kde je problém?


Seriál je animovaný, tedy kreslený, má v sobě ale i hodně začínající CG, která tam je jako pěst na oko. Celkové prolínaní kreslených postav a graficky vymodelovaných aut moc nefunguje.
Scény občas taky za moc nestojí. Někdy je ten samý okamžik vložen do scény až 4x (třeba jak někdo hýbe hlavou, nebo někam jde). Potom, co si začnete těchto věcí všímat, celý seriál působí naprosto směšně. Možná by to ještě šlo, kdyby se hlavní postava nejmenovala ‘‘Rychlík‘‘. Je sranda se na to dívat, ale určitě je to ten nejhorší dětský seriál své doby.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Medvěd | 13.05.2018 17:05
Děkuji za tip, na Legion se určitě rád podívám
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu