Westworld: TOP 3 konspirační teorie ohledně 2. řady

Westworld: TOP 3 konspirační teorie ohledně 2. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Stojíme před 2. dílem 2. sezóny. Splní série naše očekávání, nebo bude daleko šílenější?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Upozorňujeme všechny čtenáře tohoto článku na případné spoilery, které by vám mohly zkazit zážitek ze sledování tohoto povedeného seriálu. Pokud jste neviděli první řadu, tak co nejrychleji odejděte na úvodní stránku tohoto webu a přečtěte si nějaký jiný článek. Westword je seriál plný zvratů, zápletek, zrady, záště a hromady dalších slov začínající písmenem ‘‘z‘‘.
V první řadě jsme měli možnost zažít nevšední příběhy. Pohltila nás atmosféra divokého západu, viděli jsme spoustu nahých žen a psychicky vydrželi nespočet násilných momentů. Všechny tyto pikantnosti bychom našli i v jiných seriálech, ale jen tento má schopnost zamotat vám nervové spoje. 

Co nás tedy čeká v další řadě? Jaké příběhy nám budou chtít její tvůrci vyprávět? Pojďme se společně podívat na 3 nejšílenější konspirační teorie. Nezapomeňte si poté prohlédnout vymazlenou galerii plnou snímků z natáčení! 

Ford žije! Nebo ne?

Robert Ford (Anthony Hopkins) zakončil svůj mistrovský plán tím, že se nechal střelit zezadu do hlavy při pití šampaňského. To jsme viděli v poslední epizodě minulé série. Ale co když Robert Ford není mrtev? Jedna z teorií je založena na faktu, že Robert Ford měl svoji vlastní laboratoř disponující zařízením na výrobu takzvaných ''výtvorů'' (člověku podobných robotů; v originále Hosts), a proto mohl vytvořit svou kopii, která by zemřela místo něj. Ať to bylo jakkoliv, budeme rádi, když se geniální Robert Ford objeví i v druhé řadě.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu