Teorie velkého třesku: Zpověď Mayim Bialik o seriálové svatbě

Teorie velkého třesku: Zpověď Mayim Bialik o seriálové svatbě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Finále 11. řady Teorie velkého třesku zasáhlo srdce všech skalních fanoušků seriálu. Jak to hodnotí jeho hlavní aktérka Mayim Bialik, představitelka Amy?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pozor, tento článek obsahuje spoilery.

Anabáze se svatebním mundúrem

Po odvysílání závěrečné epizody 11. řady Teorie velkého třesku, ve které si řeknou své "ano" Amy a Sheldon, sdílela Mayim Bialik, představitelka Amy, na své webové stránky srdceryvnou zpověď vztahující se právě k její seriálové svatbě (viz kapitola 2). V jejích dojmech se mísí radost a smutek. Během natáčení totiž prožívala úzkost. Následně dala několik rozhovorů. V jednom z nich popsala, jak se při ceremoniálu cítila. 

Teorie velkého třesku: Mark Hamill s rolí prý nesouhlasil
 

"Bylo to pro mě trochu jako skutečná svatba. Se zbytkem obsazení jsme si velmi blízcí. Byli jsme tam, prožívali to a připravovali se na to společně," uvedla Mayim s tím, že rozporuplné pocity měla spíše proto, že už je jednou rozvedená a pocity z její první, reálné svatby se jí při seriálovém obřadu trochu vracely. A jak hodnotí honosné šaty, které jí tvůrci připravili?

"Vybrala bych si tyto šaty v reálném životě? Ne. Jsou tyto šaty vhodné pro Amy? Ano. Myslím, že to byla rozhodně dobrá volba. Jen jsem si upřímně přála, abych mohla v šatech trochu ukázat i svou figuru. Bylo to totiž jako kdybych na sobě měla tři různé šaty najednou. Chtěla jsem si sundat alespoň tu pelerínu, ale konečné rozhodnutí bylo, že si na sobě všechny části ponechám. Připadalo mi to trochu moc, a navíc mi v tom bylo hrozné, ale opravdu hrozné horko. Ve výsledku ale šaty odpovídaly jejímu charakteru," vysvětluje Bialik.

Amy Farrah Fowler se plně zapojila do seriálu až ve čtvrté sérii. Psal se rok 2010. Od té doby se Sheldonem ušli v jejich vztahu kus cesty. Co z jejich dějové linky má Mayim nejraději?

"Moje oblíbená část společné cesty Amy a Sheldona je její láska k němu a to, jak s ním komunikuje. To je opravdu, ale opravdu slaké. Čím víc se Sheldon Amy otevírá, tím víc dává Amy prostoru, aby ho vnímala a přijala takového, jaký je. Miluji tyto scény a jejich rozhovory," uvedla pár dní po ukončení 11. série. 

Zajímá vás, co herečka napsala přímo na své webové stránky? Její slova ve vás vyvolají zármutek. Prozrazují totiž, na kolik je herečka, na rozdíl od své postavy, nevyrovnaná a nespokojená sama se sebou. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Koala | 15.05.2018 16:14
Prečo tam máš vždy toľko chýb? Nekontroluješ si po sebe články a hneď uverejňuješ všetky sračky čo vyprodukuješ? Škoda ....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu