Pán prstenů: Unikla stěžejní informace o ději seriálu

Pán prstenů: Unikla stěžejní informace o ději seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
O čem bude seriál ze Středozemě? Král Gondoru nám dost možná odhalí své počátky.

Už od té doby, co společnost Amazon odkoupila práva na Pána prstenů a ohlásila, že podle této legendární světoznámé předlohy hodlá natočit seriál, se fanoušci přirozeně začali zajímat, o čem by mohl takový projekt pojednávat. I když - "začali zajímat" je možná slabé slovo. Doslova dychtí po každé, byť sebemenší, informaci. Mnoho z nich se obávalo, že se dočkáme jen prachsprostého televizního remaku filmů od Petera Jacksona, čím dál tím víc to ale vypadá, že opak je pravdou. Nový LotR totiž má být podle mnoha zdrojů prequelem k původnímu příběhu, a dnes se dozvídáme, že by se měl soustředit na jednu z hlavních postav z původní série.

Server TheOneRing totiž na svém oficiálním Twitteru prohlašuje, že jim hned několik jejich zdrojů potvrdilo, že minimálně první sezóna seriálu se bude točit okolo mladší verze Aragorna. Server už přinesl mnoho potvrzených zákulisních informací při natáčení filmů Hobit, jejich informace je tedy možné brát poměrně vážně. Aragorn je samozřejmě jednou z nejpopulárnějších a nejvíce ikonických postav, která nám série LotR kdy nabídla, a filmovou verzi od Vigga Mortensena má každý fanoušek jistě pořád čerstvě v hlavě. Ve všech šesti filmech, které jsme zatím ze Středozemě dostali, jsme z Aragornova mládí neviděli téměř nic. Scenáristé tedy mají dostatečně materiálu na zpracování, a navíc divákům nabídnou postavu, k níž už mají předem nějaký emocionální vztah.

Pan Prstenů: Amazon zaplatí za seriál astronomickou sumu
 

Předtím, než se stal členem Společenstva prstenu, byl Aragorn horlivým cestovatelem, který znal celou Středozemi křížem krážem. Za svůj život sídlil v Roklince, sloužil jak rohanskému králi Thengelovi, tak gondorskému správci Ecthelionovi II., a v okolí Kraje a Hůrky, kde je známý pouze jako Chodec, se také seznámil s Gandalfem. Před událostmi první knihy se ale setkal i s několika dalšími budoucími členy společenstva, například s Legolasem. Pokud se zpráva opravdu naplní, může Amazon některé z Aragornových předchozích dobrodružství adaptovat, je ale možné, že se rozhodnou vymyslet své vlastní příběhy. V návrat Vigga Mortensena už nejspíš doufat ani nemůžeme. Herci už táhne na šedesátku, a role proto bude téměř na sto procent přeobsazena.

Koho byste si proto do role mladého Aragorna přáli vy? V galerii najdete několik hercových aktuálních fotek, na nichž můžete porovnat, jak moc se od dob LotRa změnil.

Zdroje: TheOneRing

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Jaroslav Vaňas | 13.12.2019 07:13
Myslím že nejlepší by bylo stvárnit Hurínovi děti
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu